TEK PUNOLETNA, A VEĆ POSTAJE MAJKA! Prvo oglašavanje mlade Uraganke: "REĆI ĆE DA SAM LUDA..."

Autor:

Zabava

27.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrdila glasine!

TEK PUNOLETNA, A VEĆ POSTAJE MAJKA! Prvo oglašavanje mlade Uraganke: "REĆI ĆE DA SAM LUDA..."

Foto: Nikola Mutić

Miona Srećković, jedna od novih članica grupe "Uraganke" (Hurricane), nedavno je obavestila menadžment i koleginice da se povlači iz grupe zbog toga što je u drugom stanju. Naime, Miona je već tri meseca u blagoslovenom stanju, te će se uskoro povući sa estrade i nastaviti studije u Parizu tokom trudnoće.

Mlada pevačica se dalje o ovoj temi nije izjašnjavala sve do sad, kada je potvrdila ove vesti, o kojima je Republika ranije pisala.

Miona je na svom Instagram profilu podelila emoticnu objavu uz fotografiju svog partnera i priznala da je trudna.

 

 

- Ćao svima, htela sam da se izjasnim povodom vaših pitanja. Kao javna ličnost, htela sam da sakrijem moj privatan zivot. Ali se osećam dužna da vam objasnim neke stvari, jer me pratite od početka moje karijere. I verovatno ćete biti tu i u nastavku te iste i za to vam jedno veliko HVALA!

Nisam htela kao i mnogo pevačica da pricam da imam nekog pored sebe, koji mi pruža ljubav i pažnju. Jer sam smatrala da je to moje pravo, da njega ne eksponiram u javnosti.

Ali sam imala tu sreću da upoznam ljubav svog života sa 19 godina. Naravno, malo su okolnosti bile otežane jer kao što znate ili ne. Ja sam iz Francuske. I tamo smo se i upoznali. Kad je stigla ponuda od tima "Hurricane" da budem nova članica on me je podrzao i rekao da treba da pratim svoje snove i da ce me on čekati kolko god to bilo potrebno. I naravno on je uvek bio moja najveća podrška i ako je bio "skriven" od svih. I dan danas je. I to već tri godine. Verili smo se 21. 09. 2023 godine i proslavili godišnjicu te iste pre par nedelja.

Naravno karijera mi je uvek bila na prvom mestu, ali mi je srce uvek bilo 2000 km od Srbije.

Onda dolazimo do glavne teme ovoga, ona koja vas verovatno najvise i zanima. Možda ce neko reći da sam luda. Da sam mnogo mlada, da nije još vreme za to. Ali smo mi napravili ono sto bi svako poželeo kad je iskrena ljubav između dve osobe. Da napravi malu vezrziju sebe. Što je po nama najlepša stvar koja je mogla da se desi.

Tako da, ono sto ste možda pročitali u medijama da sam trudna, jeste istina. Ali sad su zvanično 3 meseca. I sad želimo da podelimo sa vama tu prelepu vest.

Zahvalna sam Hurricane familiji, koji su bili tu da me podrže u mojoj odluci. Pamtiću sve lepe trenutke. Hurricane je bilo jedno lepo iskustvo, proputovale smo, upoznale mnogo vas, pevale u mnogo gradova, smejale se i plakale…

Što se tice daljeg u Hurricane grupi. Nastavice se sve kao do sada. Grupa nastavlja da živi. A za sve nove informacije ce vam javljati njih dve na Hurricane official čim bude bilo vreme.

Muzika ostaje deo mene i neću prestati da se bavim njom. Ali, da. U dogovoru sa mojim timom, neću više biti deo grupe. Da bi mogla da se posvetim trudnoći i detetu.

Hvala vam na svemu - napisala je Miona u svom zvaničnom obraćanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading