ŠOK FOTKE MILJANE KULIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Bebica umešan u OVU AFERU, Marija će svisnuti kada sazna!

Autor:

Zadruga

21.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nije mogla da mu odoli!

ŠOK FOTKE MILJANE KULIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Bebica umešan u OVU AFERU, Marija će svisnuti kada sazna!

Foto: ATA Images

U najnovijim vestima iz sveta rijalitija "Elita 8", trudna Miljana Kulić šokirala je javnost ulaskom u rijaliti sa svojim ljutim rivalom i bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Ova neočekivana situacija odmah je privukla pažnju gledalaca, koji su nestrpljivo očekivali da vide kakav će to sukob doneti u kući "Elite 8".

Miljana Kulić je, pre ulaska u rijaliti, javno izrazila nadu da će joj se u "Eliti 8" pridružiti njen bivši dečko Lazar Čolić Zola. Međutim, kako saznajemo, Zola je odustao od njihove ljubavi, ostavljajući Miljanu da se suoči sa izazovima rijaliti sveta sa svojim bivšim dečkom Bebicom.


Dok su gledaoci bili zatečeni ulaskom Miljane i Bebice u rijaliti, na Instagram profilu Kulićeve su se pojavile vrele scene sa Nenadom, na kojima se njih dvoje ljube. Ove slike su izazvale brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali kakav će to uticaj imati na dalji tok događaja u rijalitiju.

Sa ovakvim razvojem događaja, očekuje se da će "Elita 8" biti poprište brojnih tenzija, sukoba i neizvesnosti. Gledaoci jedva čekaju da vide kako će se odvijati odnosi između Miljane, Bebice i ostalih učesnika, dok se produkcija sprema da zabeleži sve neobične trenutke koji će sigurno uslediti.

Ulazak trudne Miljane Kulić sa ljutim rivalom i bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom definitivno je uneo dodatnu dozu dramatike u rijaliti "Elita 8". Dok se očekivanja od Zole nisu ispunila, sada je pažnja usmerena na dinamiku odnosa unutar kuće i na to kako će se ova neobična situacija odraziti na ostale učesnike. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i saznamo šta nas sve očekuje u "Eliti 8".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading