NIŠTA OD POMIRENJA: Luna otkrila šta se DESILO IZMEĐU SLOBE I NJE!

Autor:

Zadruga

24.05.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezi, koja je započela pre devet meseci između Lune Đogani i Slobe Radanovića zbog koje je pevač doveo u pitanje svoj brak, izgleda da je definitivno došao kraj. O tome je danas Luna govorila Drvetu mudrosti otkrivši razloge zbog kojih se s Radanovićem neće pomiriti do završetka "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otvorila dušu Drvetu mudrosti... Luna Đogani

- Nismo u nekim odnosima, svađamo se stalno, ne pričamo. Ništa lepo. Sinoć smo se opet posvađali -počela je tužnu priču Đoganijeva koja je potvrdila da neće doći do pomirenja:

- Ovde ne, to sigurno. Toliko toga se izdešavalo da bismo se sada pomirili i da bi bilo sve super. Oboje smo tome doprineli, dali smo drugim ljudima da nam se umešaju. Smatram da se nismo dovoljno borili za svoju ljubav, pustili smo je da ode tako lako - mišljenja je blogerka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ni sa ženom, ni sa ljubavnicom... Sloba izlazi iz "Zadruge" sam...

Luna je, potom, ispričala kako će i Sloba i ona napustiti "Zadrugu":

- Nema tu šta, on ima svoju priču, ja svoju. On govori da hoće da bude sam, da hoće da izađe sam odavde, da se razočarao... Ja ovde ne bih mogla da budem s njim u vezi kao pre jer to ne može da bude kao pre, stalno bismo se svađali, svi bi nas komentarisali... Najbolje je da odavde izađemo kao solo igrači, solo ljudi, a napolju ako je suđeno bićemo zajedno, ako ne... - tužno je, sa suzama u očima pričala je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna pokušavala da zadrži suze...

I iako je Radanović u nekoliko navrata rekao Luni da je voli i da želi pomirenje, blogerka nije sigurna u njegovu ljubav:

- Videla sam u njemu neku ravnodušnost, nešto kao da je stvarno odustao od mene i da ne postoji šansa da se bilo šta promeni. Rekao mi je da sam ga razočarala, da je siguran nekad da nas dvoje nećemo uspeti, da mu ne treba devojka koja će non-stop da ga napada, da sam ja ta koja mu je uništila, tačnije sj*bala neke trenutke, svaku žurku, da njemu to ne treba u životu... Da ga boli ono za sve, i za mene, da mu je muka od svega. Da mi je neko rekao da će moj Sloba da mi kaže da ga boli ona stvar za mene, ne bih verovala, ali očigledno da sam to zaslužila jer sam nekada bila baš onako naporna, napadala ga bez razloga, a to je zato što smo ovde, zato što sam nesigurna. Zaljubila sam se u muškarca koji nikada nije bio potpuno moj, to me boli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ništa od pomirenja... Luna i Sloba

S druge strane, Đoganijeva je po prvi put pomsilila kako će reagovati Slobina supruga Kija Kockar, ako se pevač i ona pomire:

- Kristina će prva da pravi haos, da se svađa sa njim... Mislim da niko tu ne bi bio srećan i nikom ne bi bilo lepo. Volela bih najviše da opet budem sa njim, ali mislim da je to ovde nemoguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sila

24.05.2018 15:56

Luna budi pametna devojka. Ostavilasi ga.Jurio tge najmanje jpetnaest puta jetražio da se omirite nisihtela.Jednostavnoostni dosledna sebe i straju tome.Ne vraćajj se starim ljubavi, tu sreće više nema.ni jprijatelj sa muškarcem sa kojim si imala toliko jake emocije,kao i on, ne možeš biti. Još ćeviše da te boli.podigni glavu, dostojanstbenokoračaj i ne PRIČAJ VIŠE SA NJIM. kRAJ. dOSTAJE BILO. On pati, zato jetoliko ibesannatebe, semtoga Milan je pustio novog rovca, "dati želiš sex sa bivšim mladićem" kojeg znaš još iz detinjstva.Ni jslučajno neoj više da ga pogledaš, ma koliko ti teško bilo.

Dragan Niš

24.05.2018 17:27

Foliranti i ona i Sloba.danju kao ne komuniciraju a noćas je ona došla kod njega do kreveta i po ko zna koji put su se domunđavali i pravili strategiju kako bi opstali.Jer produženje Zadruge im je pokvarilo prvobitni plan tempiranog raskida u zadnjoj nedelji kako bi odvojeno uzeli nagrade.Ovako moraju da smisle drugu varijantu do kraja.Provaljeni su definitivno.

ane

24.05.2018 19:58

Sta si mu sve radila?Bio bi najveci magarac ako bude sa tobom.Tebi bi preporucila da upises glumu jer ti dobro ide.Da bi izgledala lijepo izbaci iz sebe zlobu,sebicnost i inat.