UŽASNE SCENE U NEMAČKOJ! Škotski navijači izazvali HAOS! Napravili SAOBRAĆAJKU kakva se NE VIĐA!

Autor:

Sport

14.06.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila.

UŽASNE SCENE U NEMAČKOJ! Škotski navijači izazvali HAOS! Napravili SAOBRAĆAJKU kakva se NE VIĐA!

Foto: www.profimedia.rs

Škotski navijač, 25-godišnji vozač, izazvao je saobraćajnu nesreću u Nemačkoj nedugo pre početka Evropskog prvenstva.

Vozeći levom stranom puta, u skladu sa praksom u svojoj domovini, izazvao je tešku nesreću u kojoj su povređene šest osoba. Među povređenima su bili i njegovi prijatelji, od kojih su dvojica zadobila teške povrede.

Nesporazum između smera vožnje u Škotskoj i Nemačkoj doveo je do ozbiljne nesreće. U Nemačkoj, vožnja se odvija s desne strane puta, za razliku od prakse u Velikoj Britaniji. Ovaj incident naglašava važnost pridržavanja saobraćajnih propisa prilikom vožnje u inostranstvu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Škotske

Povrede u ovoj nesreći su bile ozbiljne, a kako su saopštile lokalne vlasti, i vozač drugog vozila je zadobio lakše povrede. Ovakvi slučajevi ističu važnost poštovanja saobraćajnih propisa i prilagođavanja lokalnim pravilima prilikom vožnje u inostranstvu.

Ovaj slučaj je podsetnik svim vozačima da je važno pridržavati se saobraćajnih propisa zemlje u kojoj se vozi, kako bi se izbegle neželjene situacije poput ove. Uvek je preporučljivo informisati se o pravilima vožnje pre putovanja u inostranstvo, kako bi se izbegle nezgode i očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading