BESNI SLOVENCI UDARALI ZIDOVE PO SVLAČIONICI! Jan Oblak ZAGRMEO zbog ISPUŠTENOG trijumfa!

Autor:

Sport

20.06.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija izbegla neuspeh u poslednjoj sekundi utakmice.

BESNI SLOVENCI UDARALI ZIDOVE PO SVLAČIONICI! Jan Oblak ZAGRMEO zbog ISPUŠTENOG trijumfa!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da izbori remi protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu 2024. i sačuva nadu za plasman u nokaut fazu takmičenja. Iako je slovenački kapiten izrazio žal zbog izgubljenih bodova, istakao je jaku borbu Srbije i priznao da su "orlovi" bili zreli za pobedu.

Utakmicu je obeležio Luka Jović, napadač Milana, koji je nekoliko sekundi pre kraja utakmice postigao gol glavom i doneo Srbiji izjednačenje. Na taj način, Srbija je ostala u trci za plasman u narednu fazu.

Kapiten slovenačke reprezentacije, Jan Oblak, istakao je da je rezultat utakmice razočaravajući, ali je naglasio da je fudbal nepredvidiv i da nema vremena za tugovanje. Pored toga, najavio je da se ekipa okreće narednoj utakmici protiv Engleske, te da očekuje bolju igru svoje ekipe.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Oblak zaustavlja Mitrovića

- Normalno da boli ishod utakmice, dobili smo gol u poslednjoj sekundi, ali to je fudbal. Glava gore, nije vreme za žaljenje. Srbija je pokazala da je jaka iz prekida, borili su se do kraja. Nažalost, bili su zreli da ih dobijemo, no, fudbal se igra do poslednjeg zvižduka, nismo uspeli, ali ponavljam, nema smisla da razmišljamo o tome - rekao je Jan Oblak. 

Mediji u Sloveniji prenose da je među izabranicima Matjaža Keka bilo vidljivo nezadovoljstvo, neki su od besa udarali zidove u tunelu, a čak i u svlačionici. 

- Moral je pao, ali očekujem da će energija sutra biti drugačija. Shvatićemo da smo odigrali dobar meč, samo u pojedinim segmentima nismo bili pravi. Verujem da ćemo poslednju utakmicu odigrati još bolje - istakao je golman madridskog Atletika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading