JUČE SLOVENIJA, DANAS ODVOJENI TRENINZI, A SUTRA... Piksi otkrio kakva je "zaduženja" dao svojim fudbalerima za subotu

Autor:

Sport

21.06.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako od njih imaće priliku da se na svoj način spremi za meč sa Danskom.

JUČE SLOVENIJA, DANAS ODVOJENI TRENINZI, A SUTRA... Piksi otkrio kakva je "zaduženja" dao svojim fudbalerima za subotu

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije koji su igrali veći deo meča protiv Slovenije u remiju sa 1:1 na Evropskom prvenstvu trenirali su danas zasebno u teretani, dok su rezervisti, bilo da su ostali na klupi ili ušli u igru morali na teren. Sa sve Lukom Jovićem na čelu, iako je on golom u 95. minutu sačuvao nadu da možemo do osmine finala EVRO 2024. Interesantno, izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaće i sutra poseban režim u Augzburgu.

Svaki od njegovih 25 izabranika (Filip Kostić je otpao zbog povrede) imaće mogućnost da sam izabere na koji će način pokušati da napuni baterije za meč sa Danskom koji se igra u utorak 25. juna od 21 čast. Naime, Piksi im je u subotu, 22. juna, dao slobodno pa će biti kud koji mili moji. Tačnije, svako od njih će imati priliku da izađe iz trening kampa "orlova" i da provede kvalitetno vreme sa najmilijima, bilo da su to supruge, deca, devojke, ili roditelji, rodbina, prijatelji...

Republika

Foto: Republika

Piksi analizirao meč sa Slovenijom, pa "raspustio" ekipu

- Igrači su odradili trening, samo oni koji nisu tu, a sutra će biti slobodan dan da budu sa porodicom tako da je to to. Takođe, 24. juna će zvanični trening biti u Augzburgu, a onda idemo u Minhen. Taj oficijelni trening je trebalo da bude u kampu Bajerna, pitali su nas da zamenimo, pa je procena bila da odradimo trening ovde i da na miru odemo u Minhen i da se spremamo za meč - naveo je Piksi na konferenciji za medije u trening kampu Srbije.

Republika

Foto: Republika

 

Nema sumnje da će svi njegovi izabranici uživati sa najmilijima, koji su do sada mogli samo da ih bodre sa tribina i da sa njima razmenjuju poruke. Ko zna, možda im baš to ulije potrebnu snagu pa zablistaju protiv Danske, pobede, i odu u osminu finala bez da gledaju rezultate ostalih utakmica, rasporede u ostalim grupama i da pale kalkulatore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading