PIKSI BEZ DLAKE NA JEZIKU O KIKSU GAĆINOVIĆA I SERGEJA KOD GOLA SLOVENIJE: Selektor detaljno ZA REPUBLIKU analizirao GDE SU POGREŠILI

Autor:

Sport

21.06.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujete da kada se izgubi lopta da morate u punom sprintu da trčite koliko vas noge nose, rekao je Dragan Stojković.

PIKSI BEZ DLAKE NA JEZIKU O KIKSU GAĆINOVIĆA I SERGEJA KOD GOLA SLOVENIJE: Selektor detaljno ZA REPUBLIKU analizirao GDE SU POGREŠILI

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno 1:1 sa Slovenijom u drugom meču C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i to tako što je Luka Jović pogodio u 95. minutu za remi. Na taj način neutralisao je gol Karničnika iz 69. minuta koji su rivali dali posle kiksa Mijata Gaćinovića, gubitka lopte, i kontre koja je sevnula. Stekao se utisak u javnosti da se mi Mijat ni sergej Milinković-Savić nisu dovoljno brzo vratili u udbranu da pomognu u zatvaranju prolaza do gola Rajkovića. Upravo to je izveštač Republike pitao selektora Dragana Stojkovića Piksija da prokomentariše, da li je i šta je rekao dvojici "orlova" posle ovakvog propusta.

- Ima vremena da pričamo, pričati odmah posle utakmice nema potrebe, svi su svesni svojih grešaka i očekujete da kada se izgubi lopta da morate u punom sprintu da trčite koliko vas noge nose, da popravite šta nije bilo dobro. Video sam da je bio ljut, ali bio je zbog te greške. Morao je da pruži Gaćinović više u tom voljnom momentu, da se žrtvuje, pitanje je da li bi stigao, ali da pokaže da. Znamo kakav je Sergej, ne možemo da očekujemo da u brzinskim stvarima tu pomogne, takav je kakav je po gabaritu. Probao je, a igrači koji su bili u boksu su bili odlično markirani i bek koji se ubacio je nastavio i bio je za metar ispred njega. Ne kažem da nije hteo da se vrati, ali tako se desi - rekao je Piksi, pa dodao:

Republika

Foto: Republika

 

- Ako se izgubi lopta, bićete na mukama da odbranite gol. Ne kritikujem nikoga, to može svakome da se desi. Možete da pogrešite u tehničkom smislu i da ne primite loptu kako treba, setite se kako je Jović protiv Engleza. To je gol, ali to su momenti gde ne možete da se ljutite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading