PAVLOVIĆ VERUJE U PROLAZ GRUPE! Pomenuo Katar, ali i šta MORA da se URADI!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

20.06.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac odigrao odličan meč.

PAVLOVIĆ VERUJE U PROLAZ GRUPE! Pomenuo Katar, ali i šta MORA da se URADI!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije je remijem protiv Slovenije (1:1) u drugom kolu Evropskog prvenstva zadržala šanse za plasman u drugi krug.

Gol vredan "zlatnog boda" dao je Luka Jović u poslednjim sekundama utakmice, ali će i pored toga Piksijev tim morati u poslednjoj trećoj rundi da savladaju Dansku koja je iznenadila Engleze i upisala drugi remi u Nemačkoj istim rezultatom.

Defanzivac "orlova" Strahinja Pavlović odigrao je odličan meč, a o dešavanjima na Alijanc areni protiv "skijaša" kaže sledeće:

- Gol u poslednjoj sekundi, koji nas je izvukao i ostavio u igri za plasman dalje, mnogo nam znači. Bilo bi mnogo bolje da smo pobedili Sloveniju, ali sada moramo da idemo težim putem. Ostaju nam Danci, koje moramo da dobijemo. Slično kao što nam je bilo u Kataru u poslednjoj rundi. Ili mi ili oni - rekao je Pavlović.

Priznaje da nije lepo video gol koji je postigao napadač Milana, spasivši Srbiju novog poraza:

- Nisam ni primetio da je i golman Rajković došao u kazneni prostor. Bio sam iscrpljen i bukvalno nisam ni imao mnogo snage da se radujem. Svaka čast na golu, mene je lopta preletela, bio sam okrenut leđima, video sam samo kada je ušla u mrežu i naravno otrčao da čestitam Luki - objasnio je on.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Prvotimac Salcburga ponovo je bio izuzetno požrtvovan, išao je i glavom u noge, rvao se sa protivničkim ofanzivcima...

- Stvarno ne razmišljam o tim stvarima. To je za mene prirodno i mislim da nema potrebe da to više izdvajamo kao nešto specijalno. Takav sam i uvek bih isto uradio. Bitno je da skupimo snagu svi zajedno i da probamo da savladamo Dance. Znam da možemo. To će biti utakmica odluka i moramo da se spremimo najbolje moguće - dodaje Pavlović.

Na kraju se srpski defanzivac zahvalio i navijačima, koji su ih u ogromnom broju bodrili u Minhenu.

- Imali smo fenomenalnu podršku, hvala svima. Stvarno su nas navijači tokom celog meča nosili i predivan je osećaj kada vidiš toliki broj naših ljudi na tribinama. Mene to uvek dodatno motiviše - istakao je Strahinja Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading