DAO GOL, PA POLOMIO SELEKTORU NAOČARE DOK JE SLAVIO! Urnebesna scena na EVRO

Autor:

Sport

21.06.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ragnik se pripremio za to.

DAO GOL, PA POLOMIO SELEKTORU NAOČARE DOK JE SLAVIO! Urnebesna scena na EVRO

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Austrije savladala je Poljsku sa 3:1 (1:1) u drugom meču Grupe D Evropskog prvenstva.

Interesantnu utakmicu gledali smo na Olimpijskom stadionu u Berlinu gde je bilo jasno da je Austrija kvalitetniji rival, a do golova je došla baš u retkom trenutku kada je Poljska dominirala na terenu.

Trener Austrijanaca Ralf Ragnik izneo je utiske posle pobede koja bi mogla njegovoj ekipi da obezbedi plasman u nokaut fazu.

- Prvih 20 minuta utakmice bilo je možda savršeno za nas. Mogli smo da vodimo i više od 1:0. Onda smo izgubili stil i počeli da gubimo lopte. Iz tog razloga smo morali da napravimo neke promjne u drugom poluvremenu i povratimo kontrolu. Tako je i bilo. Naš pad u prvom poluvremenu bio je psihički. Možda smo nakon prvih minuta pomislili da će biti suviše lako i da ćemo postići još neki gol. A možda je i napetost uticala na nas. Neki igrači su bili ispod nivoa - izjavio je trener austrijskog tima.

Potom je ispričao jednu urnebesnu anegdotu vezanu za svoje naočare.

- Da li mi je razbio naočale od radosti? Da, ali sve je u redu. Imam još dvoje rezervnih za svaki slučaj - dodao je Ragnik i zaključio:

- Treba nam još jedan bod, ali da vidimo šta će se dogoditi večeras. Možda osvojimo grupu pobedom protiv Holandije, ali naša današnja partija je bila važna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading