SVI SMO SINOĆ BILI NOVAK ĐOKOVIĆ: Pogledajte Noletovu reakciju nakon ispadanja Srbije sa EP! (FOTO)

Autor:

Sport

26.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak bio neutešan.

SVI SMO SINOĆ BILI NOVAK ĐOKOVIĆ: Pogledajte Noletovu reakciju nakon ispadanja Srbije sa EP! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je razočaravajući ishod na Evropskom prvenstvu, eliminisana remijem bez golova protiv Danske. Ovaj rezultat ih je ostavio na poslednjem mestu u grupi C, jer Engleska nije uspela da pobedi Sloveniju (0:0). Mnogi navijači, kako oni širom sveta kraj malih ekrana, tako i oni koji su bili na stadionu u Minhenu, bili su razočarani ovim ishodom. Među prisutnima na stadionu bio je i najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, koji je sišao do terena da podrži "orlove".

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, pridružio se navijačima na stadionu u Minhenu kako bi pružio podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Nole je poželeo sreću "orlovima" i nakon meča je zabeležena fotografija na kojoj se vidi njegovo prisustvo i podrška timu.

Nakon meča, nastala je fotografija koja je oslikala razočaranje mnogih navijača širom sveta. Ova slika postala je simbol podrške i saosećanja prema fudbalskoj reprezentaciji Srbije, koja je izazvala empatiju kod mnogih ljubitelja sporta.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Eliminacija fudbalske reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva izazvala je različite reakcije i očekivanja među navijačima. Mnogi su izrazili razočaranje, ali istovremeno su se nadali boljim rezultatima. Ova situacija sigurno će ostaviti traga kako na navijačima tako i na samim igračima, koji će imati priliku da se vrate jači i motivisaniji u budućim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading