"BAŠ JE SLADAK OVAJ ĐUBRETAR" : Čistač ulica NAPRAVIO HAOS na društvenim mrežama, komentar dala i naša POZNATA VODITELJKA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.02.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su mnoge devojke komentarisale da momak lepo izgleda, drugi su se pitali šta je na njemu toliko posebno.

"BAŠ JE SLADAK OVAJ ĐUBRETAR" : Čistač ulica NAPRAVIO HAOS na društvenim mrežama, komentar dala i naša POZNATA VODITELJKA! (VIDEO)

Foto: Tiktok

Pripadnice lepšeg pola opčinjene su jednim čistačem ulica čiji snmak se pojavio na društvenim mrežama, a sudeći po komentarima žene su lude za njegovim osmehom. Na Tik Toku se pojavio snimak momka dok radi na kamionu, takozvanom đubretarcu, sa još jednim svojim kolegom, a ogroman broj ljudi podelio je ovu objavu i na "Twiteru".

Usledili su brojni komentari: Ljudi, ovo je car!", "Oko 50 puta sam pogledala tip je bogotac", "Baš je sladak ovaj đubretar", "Znači, nemoj posle nema dobrih frajera"... samo su neki od komentara na objavama, a mnogi su pohvalili i to što se ovaj pošten radnik ne stidi da pokaže ljudima kojim poslom s ebavi. 

Dok su se jedni, uglavnom muškarci, pitali šta je ovde spektakularno, žene uzdišu i pišu "Ijao, kako je lep!"

 

 

- Zašto je "bogotac"? Ne kapiram... - zapitao se jedan Tviteraš, a za čudo, sa njim se složila i jedna korisnica ove društvene mreže.

- Ja sam par puta gledao i ne provaljujem sta je čovek uradio - zapitao se drugi.

Uprkos nekim negativnim ocenama, devojke su nastvile da ostavljaju komentare oduševljenja njegovim izgledom.

 

 

Ovaj snimak koji zrači pozitivnom energijom mnoge je podsetio i na zaporavljene želje iz detinjstva.

- Kada sam bio mali 4-5 godina, san mi je bio da se ovako vozim na tom kamionu. Verujem da je fizički naporan i prljav posao, ali sam siguran da im je i posle dosta vremena uvek cool kada se ovako voze - bio je samo jedan u nizu komentara.

Za sada nije poznato ko je zgodni momak sa snimka i ulice kog grada održava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading