PRVA OSTAVKA NA DELU! Potpredsednik FSS Branislav Nedimović podneo ostavku!

Autor:

Sport

27.06.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva posle grupne faze takmičenja, pa ovo smatra kao moralni čin.

PRVA OSTAVKA NA DELU! Potpredsednik FSS Branislav Nedimović podneo ostavku!

Foto: FSS

Branislav Nedimović

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović podneo je ostavku posle kraha fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, preneo je Informer. Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva posle grupne faze takmičenja, jer su "orlovi" bili poslednji u C grupi sa samo dva osvojena boda, posle dva remija i poraza, pa je očigledno Nedimović odlučio da se povuče iz moralnog čina, mada nije on taj koji je igrao i koji je pravio taktiku.

Ovakav ishod mogao se naslutiti juče jer su sa Terazija 35 počeli da stižu signali da će biti velikih rezova, a to je najavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kada je rezultat na EVRO 2024 okarakterisao kao neuspeh, odnosno da srpski narod zaslužuje bolje, kao i da su uložena velika sredstva. Prvi je "povlačenje noge" najavio generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, dok je smena selektora Dragana Stojkovića Piksija praktično gotova stvar. Pritom je Republika ekskluzivno objavila da će njegov naslednik biti Joakim Lev.

Republika

Foto: Starsport

Izbor Nedimovića i Džajiča na čelo FSS

 

Podsetimo Branislav Nedimović izabran je za potpredsednika FSS marta 2023. na istoj sednici Skupštine FSS na kojoj je za predsednika izabran Dragan Džajić. On je izabran i u Radno predsedništvo, koje su činili još Darko Ramovš i Igor Uljarević. Tada je konstatovano i da će Jovan Šurbatović nastaviti da obavlja funkciju generalnog sekretara FSS s obzirom da nije dobio protivkandidata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Jovica

27.06.2024 13:51

Neka je dao ostavku, to je odgovornost. Nemaš rezultate, odlaziš neka dođe neko drugi. A taman i ovoj naloženoj opoziciji koja je navijala protiv Srbije, da se izbije argument da dalje povraćaju po srpskom fudbalu.

Zoran

27.06.2024 14:40

Imamo jasan stav za sva pitanja i spremne odgovore