VELIKI ŠOK ZA ZVEZDU: Bolomboj uz pomoć saigrača i bolnom grimasom napustio parket! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bilo jako loše za Zvezdu.

VELIKI ŠOK ZA ZVEZDU: Bolomboj uz pomoć saigrača i bolnom grimasom napustio parket! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U regionalnom derbiju protiv Budućnosti, Džoel Bolomboj, jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, doživeo je težak trenutak kada se povredio usred utakmice. Bez ikakvog kontakta ili udarca, Bolomboj je pokušao da igra odbranu, ali je nezgodno okliznuo, što je rezultiralo bolnom povredom kolena. Ostao je ležati na parketu sa grimasom bola na licu, dok su lekari pritekli u pomoć.

Dok su lekari pružali pomoć Bolomboju, njegovi saigrači, Dobrić i Davidovac su mu pružili podršku i izneli ga do svlačionice. Povreda Bolomboja predstavlja ozbiljan udarac za tim, s obzirom na njegov značaj u igri Crvene zvezde ove sezone. Njegovo odsustvo moglo bi značajno uticati na dalji tok sezone, te se sa nestrpljenjem očekuju dodatni pregledi lekara i dijagnoza povrede.

Bolomboj je bio jedan od ključnih igrača u timu, a njegova povreda zahtevaće od trenera, stručnog štaba i ostalih igrača da pronađu način da nadoknade njegov nedostatak. Ovo je prilika za ostale igrače da pokažu svoje kvalitete i preuzmu veću odgovornost na terenu.

Povreda Džoela Bolomboja u meču protiv Budućnosti predstavlja izazov za Crvenu zvezdu . Očekuje se da će tim uložiti sve napore kako bi se adekvatno nosio sa odsustvom ovog važnog igrača i nastavio uspešan tok sezone. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju dalje vesti o Bolombojevom zdravstvenom stanju i nadaju se brzom oporavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading