ŽENE ENGLESKIH FUDBALERA BRUTALNO ZARAĐUJU! Objave im KOŠTAJU PAPRENO!

Autor:

Sport

12.06.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše pažnje privukla je Dani Dajer, devojka napadača Vest Hema, Džeroda Bouena.

ŽENE ENGLESKIH FUDBALERA BRUTALNO ZARAĐUJU! Objave im KOŠTAJU PAPRENO!

Foto: Instagram

Uoči Evropskog prvenstva, mediji širom Evrope su se bavili neobičnim temama vezanim za fudbalere i njihove partnerke. Dok su nemački mediji istraživali plate reprezentativaca, britanski su se fokusirali na zarade supruga i devojaka igrača koje su pozvane na turnir od strane selektora Gereta Sautgejta. Umesto obrazovanja i školske spreme, analizirane su brojke pratilaca na Instagramu i potencijalna zarada po jednoj sponzorisanoj objavi na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Najviše pažnje privukla je Dani Dajer, devojka napadača Vest Hema, Džeroda Bouena, koja ima impresivnih 3.800.000 pratilaca na Instagramu i može da zaradi neverovatnih 16.800 funti po jednoj sponzorisanoj objavi. Na drugom mestu je Ajris Lou, navodna devojka Liverpulovog Trenta Aleksander-Arnolda, sa 765.800 pratilaca i potencijalnom zaradom od 5.000 funti po postu. Na trećem mestu je holandska influenserka i model Laura Selija Valk, devojka Džuda Belingema, sa 3.600 funti po objavi i 5.000 pratilaca.

Pored navedenih, na listi se nalaze i ostale partnerke fudbalera, poput supruge kapitena Harija Kejna, fitnes instruktorka Kejt, sa 2.400 funti za post i 292.000 pratilaca, kao i Megan Pikford, supruga golmana Džordana Pikforda, sa 1.200 funti za sponzorisanu objavu i 113.000 pratilaca na Instagramu.

Ovi podaci jasno pokazuju koliki uticaj društvene mreže Instagram ima na živote javnih ličnosti, pa čak i njihovih partnerki. Broj pratilaca i angažovanost na društvenim mrežama postaju sve važniji faktori pri ocenjivanju uticaja i popularnosti, kako fudbalera, tako i njihovih partnerki.

Podsetimo, Englezi prvi meč igraju protiv Srbije 16. juna u okviru C grupe u Gelzenkirhenu, a evo koliko zarađuju njihove lepše polovine po objavi:

1. Dani Dajer (Džerod Bouen) 16.800 funti

2. Ajris Lou (Trent Aleksander Arnold) 5.000 funti

3. Laura Selija Valk (Džud Belingem) 3.600 funti

4. Kejt Kejn (Hari Kejn) 2.400 funti

5. Megan Pikford (Džordan Pikford) 1.200 funti

6. Loren Frajer (Deklan Rajs) 1.000 funti

7. Anuška Santos (Luk Šo) 837 funti

8. Ani Mej Kenedi (Konor Galager) 709 funti

9. Eni Kilner (Kajl Voker) 620 funti

10. Tolami Benson (Bukajo Saka) 581 funti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading