PIKSI OTKRIO DETALJE SA POLUVREMENA PROTIV SLOVENACA: ''Kolabirao je pa smo ga vratili u život!''

Autor:

Sport

21.06.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Nema razloga za negativu već optimizam mora da bude prisutan!''

PIKSI OTKRIO DETALJE SA POLUVREMENA PROTIV SLOVENACA: ''Kolabirao je pa smo ga vratili u život!''

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije juče je odigrala remi sa Slovenijom 1:1 na Evropskom prvenstvu u okviru drugog kola Grupe C. Jedan od najboljih pojedinaca na ovoj smotri definitivno je stameni štoper. Strahinja Pavlović koji godinama unazad da je sve od sebe za nacionalni tim, pa je tako i juče.

To govori činjenica da je na poluvremenu kolabirao, a to je potvrdio i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije.

- Pavlović je kolabirao pa smo ga vratili u život... Folirao je, nije mu ništa. Slovenci su pričali da će se onesvestiti koliko je teško i vidim ja da je i meni vruće... Ni njima nije bilo lako, ali opet, 111km smo istrčali a oni 113 i 2km više od nas. Znate koji je razlog? Mi smo imali loptu, a oni su morali da trče. Kad imaš posed lopte, pa oni moraju da trče - ističe Stojković i dodaje:

- Bez obzira što je 1:1. Koji sad favoriti? To nije... Svi igraju i moraju da se poštuju tako da smo pobedili sve bi bilo OK i sada imamo šansu da nastavimo dalje jer nema razloga za negativu već optimizam mora da bude prisutan i ništa više. Nema predaje idemo od kraja. Jesu bolji? Nisu bolji. Ne priznajem i to ne prihvatam. Tako da je to to. Imali smo treninig jutros i igrači su odradili svoj deo posla, a igrači koji nisu igrlai bili su na terenu. Sutra je slobodan dan pa će moći da budu sa porodicom - naveo je Piksi.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading