PLAVUŠA SA ONLIFANSOM GLEDALA UTAKMICU EVRO U GRUPI SRBIJE, PA JE ZALILI PIVOM: Zbog prostakluka više ne mogu da je smisle (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su bili srećni zbog tog poteza navijača

PLAVUŠA SA ONLIFANSOM GLEDALA UTAKMICU EVRO U GRUPI SRBIJE, PA JE ZALILI PIVOM: Zbog prostakluka više ne mogu da je smisle (FOTO)

Foto: x/AstridWett

Astrid Vet

Influenserka Astrid Vet našla se u centru pažnje nakon što je na utakmici EVRO Engleske protiv Danske u Frankfurtu, neko prosuo piće preko nje. Snimak incidenta koji se pojavio na društvenim mrežama pokazuje Astrid kako stoji u loži pre nego što ju je neočekivano zalio neko pivom. U videu se vidi muškarac u dresu Engleske kako interveniše i hvata počinioca pre nego što je gužva splasnula.

Astrid je ponosno nosila haljinu sa zastavom Velike Britanije i činilo se da uživa na utakmici uprkos neprijatnom incidentu. Čak je objavila snimak sebe kako peva nacionalnu himnu. Međutim, na Tviteru je izrazila svoje frustracije zbog odsustva igrača Čelsija na utakmici, dovodeći u pitanje performanse tima i postavku.

Ona se na društvenim mrežama požalila zbog incidenta koji joj se dogodio, ali je naišla na salvu uvreda od strane korisnika zbog prostakluka koji redovno pokazuje, a ovog puta je otišla i korak dalje


Pre početka meča, Astrid Vet i koleginica sa OnliFans platforme Lea Rej su podigle transparente na stadionu u kom pozivaju igrače "Gordog Albiona" Bukaja Saku i Kola Palmera na se*sualne radnje.

Takođe, one su objavile pesmu za EVRO 2024 pod nazivom 'Last Night in Berlin'. Pesma je podsećala na klasik grupe "White Stripes" pod nazivom 'Seven Nation Army', a pratio ju je video u kojem su dve influenserke nosile dresove Engleske, palile baklje i oblačile se u zastavu Svetog Đorđa zajedno sa još jednom influenserkom poznatom kao "StoukiG2. Trio je takođe držao pivske čaše u baru dok su pevali zarazni refren u podršci dečacima iz tima pod vođstvom Gareta Sautgejta. Važno je napomenuti da će sav prihod od pesme biti doniran dobrotvornoj organizaciji za mentalno zdravlje, Mind.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading