UEFA ODREDILA SUDIJE ZA MEČ SRBIJA - DANSKA: Poznati Francuz na centru u meču odluke!

Autor:

Sport

23.06.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegiran je bio i na meču Hrvatska - Albanija nedavno kada su brutalno vređani Srbi.

UEFA ODREDILA SUDIJE ZA MEČ SRBIJA - DANSKA: Poznati Francuz na centru u meču odluke!

Foto: Ap photo

Evropska kuća fudbala (UEFA) objavila je danas u 10.00 časova imena sudija za odlučujuću utakmicu fudbalske reprezentacije Srbije protiv Danske na Evropskom prvenstvu. Iskusni Francuz Fransoa Leteksje će biti glavni sudija, uz pomoć svojih kolega Sirila Munijea i Mehdi Rahmunija iz Francuske, dok će četvrti arbitar biti Donatas Rumšas iz Litvanije. Ova odluka UEFA izazvala je različite reakcije među navijačima.

Fransoa Letksje je već imao priliku da sudi meč Hrvatske i Albanije na ovom turniru, koji je završen rezultatom 2:2. Međutim, ovaj meč je ostao u senci vređanja sa tribina, te se svi nadaju da će utakmica između Srbije i Danske proteći u fer i sportskom duhu. Podsetimo, čak je i Fudbalski savez Srbije reagovao s tvrdnjama da je utakmica morala da bude prekinuta zbog jezivih rasističkih pokliča kojima su vređani Srbi.

Pored glavnog sudije, UEFA je odredila i Bastijana Dankerta iz Nemačke kao glavnog sudiju u VAR sobi, dok se još uvek očekuje objava preostalih članova koji će pratiti meč putem TV ekrana. Delegat ove utakmice biće Arturs Gajdels iz Letonije, čime će kompletna sudijska ekipa biti spremna za ovaj važan meč.

Ova odluka UEFA je izazvala veliku pažnju i interesovanje javnosti, te se sa nestrpljenjem očekuje utakmica koja će odlučiti dalji tok takmičenja za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Svi ljubitelji fudbala nadaju se da će odluke sudija biti pravedne i nepristrasne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading