EMOTIVNA PORUKA SUBOTIĆA! Bivši "orao" imao je šta da kaže nakon SPEKTAKLA PROTIV SLOVENIJE!

Autor:

Sport

23.06.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Posle dugo vremena samo sam ponovo bio na stadionu..."

EMOTIVNA PORUKA SUBOTIĆA! Bivši "orao" imao je šta da kaže nakon SPEKTAKLA PROTIV SLOVENIJE!

Foto: Republika

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Neven Subotić, pridružio se mnogobrojnim navijačima na "Alijanc Areni" u Minhenu tokom duela sa Slovenijom. Subotić je sam nosio dres sa nacionalnim grbom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a njegov dolazak na meč "orlova" na Evropskom prvenstvu probudio je emocije kako kod njega, tako i kod mnogih srpskih navijača.

Utakmica je završena nerešenim ishodom - 1:1, ali gol Luke Jovića u 95. minutu pružio je povod za slavlje mnogobrojnim srpskim navijačima. Subotić je dres Srbije nosio u periodu od 2009. do 2013. godine, ostvarivši 36 nastupa i postigavši dva pogotka, te njegova podrška timu na Evropskom prvenstvu ima poseban emotivni značaj.
 

- Posle dugo vremena samo sam ponovo bio na stadionu kao navijač na utakmici Srbije i Slovenije u Minhenu. Bilo je to i veoma lepo iskustvo jer sam u redovima sreo ljude sa kojima sam poslednji put igrao fudbal u parku u Americi pre 20 godina, ili poznanika iz Bosne kojeg nisam video toliko dugo. Stadion je bio moje selo. A onda smo izjednačili u 95. minutu, pa je bilo šta da se slavi na kraju - napisao je Subotić na društvenim mrežama.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. održava se u Nemačkoj, u 10 gradova, a trajaće od 14. juna do 14. jula. Srbija se nalazi u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Nakon meča protiv Engleske koji je završen porazom - 1:0, usledila je utakmica sa Slovenijom koja je završena nerešenim ishodom. Sledeći meč, Srbija - Danska, igra se 25. juna, takođe na stadionu Alijanc Arena u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading