IVANA KNOL BESNA POSLE REMIJA "VATRENIH"! Pogledajte prvu REAKCIJU zgodne Hrvatice posle ŠOK završnice (FOTO)

Autor:

Sport

24.06.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriv joj sudija...

IVANA KNOL BESNA POSLE REMIJA "VATRENIH"! Pogledajte prvu REAKCIJU zgodne Hrvatice posle ŠOK završnice (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Italije remizirala je 1:1 sa Hrvatskom i završila kao drugoplasirana u Grupi B, dok je Španija minimalnim rezultatom bila bolja od Albanije. 

Juče dva gola u nadoknadi, danas još jedan! I dok u prvom poluvremenu u Lajpcigu nismo videli mnogo uzbuđenja, drugo je istim obilovalo! Posle silnih neubedljivih polušansi usledio je drugi deo meča u kom smo videli apsolutno sve. Luka Modrić je u samo dva minuta izborio penal, izveo ga, promašio, pa iz igre iskoristio odbitak, iskupio se i pogodio za vođstvo Hrvatske!

Šampion Evrope se tada našao na kolenima i koliko god pokušavao da se digne na noge, nije uspevao. Falilo je nešto. Napadao je, pokušavao da ugrozi gol Livakovića koji je odigrao fenomenalan meč, kao i ceo turnir i nije tim Spaletija nalazio rešenje sve do duboke nadoknade vremena i 98. minuta kada se dogodilo ČUDO! Kalafjori je poveo kontru Italije i dodao na stranu do Zakanjija, a onda, momenat magije zlatne rezerve Italije i golčina za prolazak u nokaut fazu EP!

Republika

Foto: Instagram/knolldoll

Instagram "stori" Ivane Knol

Tako su Hrvati ostali maltene bez šanse za plasman dalje na EVRO sa svega dva boda, a njihova popularna navijačica koja im polako postaje i simbol reprezentacije, Ivana Knol, odmah po završetku meča objavila je Instagram "stori" u kom je snimila glavnog sudiju meča Dani Mekelija i stavila emotikon povraćke i izmeta, jasno sugerišući šta o njemu misli. Činjenica je da su "vatreni" sebi dozvolili veliku glupost i da arbitar nema nikakve veze sa njihovim ispadanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading