VRAĆA SE LJUBIMAC DELIJA: Radonjić saopštio LEPU VEST posle poraza od Barselone!

Autor:

Sport

14.12.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić imao je za čim da žali nakon poraza svojih izabranika od Barselone u 15. kolu Evrolige.

VRAĆA SE LJUBIMAC DELIJA: Radonjić saopštio LEPU VEST posle poraza od Barselone!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crnogorski stručnjak je čestitao rivalu na odličnoj partiji, dok je poručio da bi crveno-beli sa boljim procentima šuta imali priliku za veliki brejk.

- Čestitam Barsi. Početak je bio loš za nas, ništa nije išlo kako treba, ali smo se vratili. Na kraju smo imali šansu za pobedu, ali smo promašili važne šuteve i nismo uspeli - počeo je Radonjić, a zatim je dodao:

- Sa boljim procentima bismo imali veće šanse za trijumf. Borili smo se, nismo se predavali i došli smo do neizvesne završnice. Tada smo napravili neke greške.

Kormilar kluba sa Malog Kalemegdana je otkrio da Ognjen Dobrić nije povređen, što raduje Delije, već da nije igrao zbog lakše bolesti.

- Dobrić nije povređen, bio je bolestan. Bilo nam je zadovoljstvo što je Novak prisustvovao utakmici. Atmosfera je bila sjajna, šteta što nismo uspeli da to krunišemo pobedom.

Republika

Foto: Starsport

Vraća se u stroj, nije povređen - Ognjen Dobrić

U 16. kolu Zvezda će ugostiti minhenski Bajern, predvođen bivšim trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem.

- Napori u Evroligi su ogromni, naredni je Bajern. Radi se o ekipi koja ima visoke domete u elitnom takmičenju - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading