JEZIVA SCENA U MILANU: Mirotić svom snagom zgazio na zglob Larkina i izrvnuo ga (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna povreda Turčina

JEZIVA SCENA U MILANU: Mirotić svom snagom zgazio na zglob Larkina i izrvnuo ga (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Anadolu Efesa doživeli su neplaniranu prepreku tokom petog kola Evrolige, kada se povredio njihov najbolji igrač Šejn Larkin. Nezgoda se desila tokom meča protiv Olimpije iz Milana, i to u momentima nakon što je je turski tim izdominirao u prve dve deonice, a domaćin uspeo da se približi na samo sedam poena zaostatka u trećoj četvrtini.

Povreda se dogodila kada je Nikola Mirotić zgazio na zglob Turčina prilikom doskoka posle polaganja, nakon čega plejmejker Efesa više nije mogao da nastavi igru i morao je da napusti teren uz pomoć medicinskog tima. Scenu možete pogledati na videu iznad, ali nije uopšte prijatna Očekuje se da će detalji o povredi biti poznati nakon dodatnih pregleda, dok u istanbulskoj ekipi strepe zbog ozbiljnosti povrede svog ključnog igrača. Milano nije uspeo ni to da iskoristi, pa im je Efes naneo četvrti poraz sa 96:84. Mirotić je odigrao vanserijsku partiju i ubacio 29 poena, ali ni to nije bilo dovoljno.


Što se tiče ostalih rezultata, Žalgiris je savladao i Makabi sa 78:63, pa je sada prvi na tabeli Evrolige sa učinkom 4-1, dok je Pariz napravio ogromno iznenađenje i predvođen Ti-Džej Šortsom šokirao Monako u "kneževini" sa 87:80. Baskonija je lako izašla na kraj sa Albom pobedivši ih sa 80:57, a Zvezda Meridianbet je položila oružje protiv Real Madrida i izgubila 95:72.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading