VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE SRBIJE! Oglasila se UEFA pred meč sa Slovenijom!

Autor:

Sport

19.06.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel je na programu sutra od 15 sati.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE SRBIJE! Oglasila se UEFA pred meč sa Slovenijom!

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije u drugom kolu Evropskog prvenstva protiv Slovenije, a tim povodom oglasila se UEFA važnim saopštenje. 

Taj duel je na programu u četvrtak do 15 sati, a saopštenje UEFA prenosimo u celosti.

- Ključne poruke pred ovu utakmicu su sledeće. Uhvatite "šatl" autbous na dan utakmice do stadiona, a onda nazad do centra grada.  Najbrži način da stignete do stadiona iz "Fan zone" jeste upravo "šatl"  autobus. Besplatni "šatl" autobusi počinju sa radom od 11:30, polazeći iz Bloka 19 u Olimpijaparku Krenite ka stadionu što je ranije moguće i uživajte u atmosferi pre utakmice na Alijanc areni u Minhenu.

- Nakon utakmice, "šatl" autobusi vas čekaju na južnom kraju Esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice "Scheidplatz U-Bahn", koja je povezana sa glavnom železničkom stanicom u Minhenu preko U-Bahn linije U2, ili nazad do "šatl" autobuske stanice u Olimpijskom parku.

- Nemojte voziti do stadiona ako niste unapred registrovali parking. Svi bez registracije će biti vraćeni. Imajte na umu da će saobraćaj biti gust i da će putovanje trajati duže nego što se očekuje. Registrujte se unapred (otvoreno do jednog dana pre utakmice). Parking će se otvoriti ČETIRI sata pre početka utakmice. Nemojte voziti do stadiona ranije.

- Preferira se plaćanje karticama. Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Alijanc areni prihvata gotovinu. Ponesite debitne, kreditne kartice ili beskontaktne uređaje i izbegnite redove - poručili su iz UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading