UEFA DONELA ODLUKU: Bez milosti za Albanca! NOVINAR IZBAČEN ZBOG SRAMNIH PROVOKACIJA

Autor:

Sport

19.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramni provokator izbačen sa turnira.

UEFA DONELA ODLUKU: Bez milosti za Albanca! NOVINAR IZBAČEN ZBOG SRAMNIH PROVOKACIJA

Foto: instagram.com/arlindsadiku89

Novinar Arlind Sadiku sa Kosova i Metohije napravio je skandal na Evropskom prvenstvu, a UEFA mu je oduzela akreditaciju zbog incidenta sa srpskim navijačima. Na meču između Srbije i Engleske, Sadiku je sklopio šake i pokazivao dvoglavog orla, izazivajući reakciju srpskih pristalica.

 

 

Incident koji je uključivao Arlinda Sadikua i srpske navijače doveo je do reakcije UEFA, koja je odlučila da mu oduzme akreditaciju za dalje izveštavanje sa Evropskog prvenstva. Ova odluka je izazvala reakciju i značajnu pažnju kako u medijima, tako i među sportskim entuzijastima.

Nakon ovog događaja, Srbija je zatražila reakciju UEFA, koja je rezultirala isključenjem Sadikua sa turnira. Albanski mediji su aktivno preneli vest o ovom incidentu, stavljajući akcenat na reakciju UEFA- i reperkusije koje je ova situacija izazvala.

Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti i podigao pitanje o profesionalnom ponašanju novinara prilikom izveštavanja sa sportskih događaja. Reakcija UEFA-e na provokaciju Arlinda Sadikua pokazuje značaj pridržavanja profesionalnih standarda prilikom novinarskog rada, posebno u kontekstu visokoprofilnih događaja kao što je Evropsko prvenstvo.

Nadamo se da se ovakvi događaju više neće ponoviti i da će se pričati samo o fudbalu i atraktivnim potezima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

19.06.2024 16:42

Toliko ima mržnje u sebi da je zaboravio na profesionalizam. Baš je nekulturan.