VELIKI SKANDAL U HAMBURGU: Albanci nastavljaju da provociraju Srbe! Teroristička OVK svuda na stadionu!

Autor:

Sport

19.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramni Albanci.

VELIKI SKANDAL U HAMBURGU: Albanci nastavljaju da provociraju Srbe! Teroristička OVK svuda na stadionu!

Foto: www.profimedia.rs

Utakmica između reprezentacija Hrvatske i Albanije na Evropskom prvenstvu u fudbalu nije prošla bez kontroverzi. Na stadionu u Hamburgu su se desile sramotne scene koje su izazvale veliku pažnju javnosti. Na tribinama stadiona moglo se videti veliki broj obeležja sa simbolima terorističke "OVK", dok su navijači konstantno pokazivali dvoglave orlove.

 

Pitanje koje se sada postavlja jeste da li će UEFA reagovati zbog ovih skandaloznih scena i simbola, i da li će zbog ovoga neko biti kažnjen. Očekuje se da UEFA preduzme određene korake kako bi sankcionisala ovakvo ponašanje navijača i sprečila da se slični incidenti ponove u budućnosti. Ovo je narušilo sportski duh takmičenja i postavlja ozbiljno pitanje bezbednosti i fer pleja na sportskim događajima.

S obzirom na istorijske tenzije između Srbije i Albanije, kao i politički kontekst na Balkanu, pojava ovakvih simbola na sportskim događajima dodatno podgreva već osetljive odnose između ove dve zemlje. Ovakvi incidenti mogu imati dalekosežne posledice i izazvati dodatne napetosti u regionu.

Ostaje da se vidi kako će UEFA reagovati na ovaj skandal i da li će doneti odgovarajuće kazne kako bi se poslala jasna poruka da politički simboli nemaju mesto na sportskim terenima. Nadamo se da će ovi događaji poslužiti kao podsetnik o važnosti poštovanja fer pleja i sportskog duha, te da će sportski događaji ostati fokusirani na sportske veštine i takmičenje, bez političkih tenzija i sporenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading