REPUBLIKA NA MARIENPLACU: Trg je ceo crveno-plavo-beo!

Autor:

Sport

20.06.2024

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Srbije počeli zagrevanje za utakmicu sa Slovenijom.

REPUBLIKA NA MARIENPLACU: Trg je ceo crveno-plavo-beo!

Foto: Republika

Goreće Alijanc arena od 15 časova kada zagrme srpski navijači na utakmici između fudbalera Srbije i Slovenije. Do tada, pristalice "orlova" su na Marienplacu u srcu Minhena gde su od ranih jutarnjih časova počeli zagrevanje za možda i najvažniju utakmicu grupne faze na Evropskom prvenstvu.

Već pri prilazu trgu reporter Republike se uverio da su ga Srbi već okupirali. Naše trobojke su na sve strane, može se čuti samo srpski jezik, dok dobre atmosfere među navijačima u našim dresovima i navijačkim majicama ne nedostaje.

Republika

Foto: Republika

 

- Očekujemo oko 30.000 naših navijača. Naša ekipa je stigla iz Novog Sada, Vrbasa, Beograda... Ma ima nas sa svih strana - rekli su nam vidno raspoloženi momci dok su se opuštali uz prvo jutarnje pivo.

 

 

Nedaleko odatle, druga grupa naših navijača je "zakitila" ceo kafić srpskim trobojkama i napravila pravo malo utvrđenje. Taman toliko da skrene pažnju Slovencima da tuda ne prolaze.

Republika

Foto: Republika

Navijači Srbije

Istina, nedaleko od mesta gde su se Srbi ulogorovali se smestila i grupa slovenačkih navijača, ali incidenata nema. Samo pesme i skandiranje za svoju zemlju, dok se protivnik ne vređa i ne omalovažava. Ta specijalnost ostavljena je Hrvatima i Albancima, jer smi smo, kako reče generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, gospoda.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, okupljanje srpskih navijača zvanično je u 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka minhenskoj fudbalskoj lepotici, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading