SRBI I KINEZI - BRAĆA ZAUVEK! Gao iz Pekinga na Marijenplacu: TETOVAŽA NA ĆIRILICI, beretka i OŽILJCI zbog bombardovanja! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" imaju internacionalnu podršku na meču sa Slovencima.

SRBI I KINEZI - BRAĆA ZAUVEK! Gao iz Pekinga na Marijenplacu: TETOVAŽA NA ĆIRILICI, beretka i OŽILJCI zbog bombardovanja! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Srbija od 15.00 igra možda i presudni meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a u Minhen se sjatilo na hiljade srpskih navijača. Nisu u pitanju samo etnički Srbi, već za četu Dragana Stojkovića Piksija navijaju i druge nacije. Konkretno - Kinezi.

Ipak, ovaj momak nije neko ko je u prolazu, pa su mu Srbi simpatični, već je istinski navijač naše zemlje koju je, priznaje, iskreno zavoleo.

Foto: Republika

 

U Srbiju je prvi put došao nakon bombardovanja 1999. godine. Pogodila ga je nepravda načinjena prema srpskom narodu, a NATO agresorima ne može da zaboravti činjenicu da su bacali bombe na predstavništvo njegove otadžbine - Ambasadu NR Kine.

Srbija mu je zaista ušla pod kožu, avaj završila na koži. On je na vratu, naime, istetovirao reč "sloboda" i to na ćiriličnom pismu.

Foto: Republika

 

- Zašto Srbija? Ja sam iz Pekinga, Kine, volim istoriju i upoznat sam s stvarima koje su se dogodile vašoj zemlji. Praktično smo u istoj situaciji bili. Prijatelji smo odavno, dok ćemo u budućnosti zajedno menjati stvari. Braća smo zauvek. Istetovirao sam reč sloboda jer Srbi i Kinezi vole tu reč. Napred Srbija - rekao Gao Junkaji.

Srpska selekcija nakon Slovenaca imaće još minimun jedan duel na Evropskom prvenstvu. Srbija će, naime, u poslednjem kolu Grupe C na šampionatu Starog Kontinenta igrati protiv reprezentacije Danske 25. juna, takođe na stadionu „Alijan Arena“ u Minhenu, ali od 21 sat. Podsetimo, Skandinavci su u uvodnom meču naše skupine remizirali sa Slovencima – 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading