MOĆAN MOTIVACIONI MOMENAT! Pesma posvećena KOSMETU ODJEKUJE srpskom svlačionicom! Evo kako su REAGOVALI "ORLOVI"!

Autor:

Sport

20.06.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija od 15 sati igra drugi meč na EP.

MOĆAN MOTIVACIONI MOMENAT! Pesma posvećena KOSMETU ODJEKUJE srpskom svlačionicom! Evo kako su REAGOVALI "ORLOVI"!

Foto: Prinsktin

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za meč sa Slovenijom u okviru drugog kola Evropskog prvenstva. Prethodni događaji na prvenstvu, poput prisustva provokativnih transparenata i zastava terorističke UĆK i skandiranja "Ubij Srbina", naveli su fudbalere da reaguju na svoj način. Na meču sa Slovenijom, fudbaleri su odlučili da se bodre pesmom "Lazarica" Uroša Živkovića, koja nosi snažnu poruku o Kosovu. Ova odluka je simboličan način da pokažu svoje stavove i podršku svojoj zemlji.

 

U svlačionici Srbije pred meč sa Slovenijom, fudbaleri su zajedno pevali pesmu "Lazarica", uz refren "Ne dam, ne dam zemlju cara Dušana". Ova pesma ima poseban značaj i simboliku, te je bila izbor fudbalera kao način da pokažu svoju solidarnost i odlučnost pred izazovima koje su doživeli tokom prvenstva.


Fudbalska reprezentacija Srbije će, nakon meča sa Slovenijom, odmeriti snage sa Danskom u utakmici koja se očekuje 25. juna. Ova utakmica će biti od velikog značaja za dalji plasman reprezentacije Srbije na prvenstvu. Takođe, istog dana će se igrati i meč Engleska - Slovenija, koji će dodatno uticati na ishod takmičenja u grupi C.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim u grupi obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun – 2. jul), četvrtfinale (5. – 6. jul), polufinale (9. – 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading