ITALIJAN SKAMAKA JE PREŠAO IGRICU, ALI BUKVALNO: Fudbaler neće igrati protiv Hrvatske zbog BIZARNE GLUPOSTI

Autor:

Sport

22.06.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spaleti planira da istumba pola tima.

ITALIJAN SKAMAKA JE PREŠAO IGRICU, ALI BUKVALNO: Fudbaler neće igrati protiv Hrvatske zbog BIZARNE GLUPOSTI

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Italije i Hrvatske sastaće se u ponedeljak u Lajpcigu u trećem kolu B grupe u meču koji će direktno odrediti ko će kući, a ko u osminu finala i sa koje pozicije. Španija je prva u grupi sa šest bodova, Italija ima tri, a Hrvatska i Albanija po, pa je očigledno da ishod susreta između "azura" i "vatrenih" određuje ko će dalje.

Doduše, Italijani su uvereni da su sigurni sa tri boda, pa selektor Lučano Spaleti planira brojne promene u postavi u odnosu na prethodni susret, a najintrigantnija promena dogodiće se u napadačkom delu. Naime, prvi špic Đanluka Skamaka biće na klupi i to zbog prilično neobičnog razloga - prekršio je pravilo italijanske pa je suspendovan.

Naime, on je igrao Soni plej stejšn, iako je to bilo strogo zabranjeno dok traje EVRO 2024. Zato se očekuje da će Mateo Retegui zauzeti njegovo mesto u startnoj postavi. Osim toga, Đovani di Lorenco će nedostajati na poziciji desnog beka. Takođe, Žoržinjo bi mogao da se nađe na klupi. Ove neočekivane promene u italijanskom timu izazvale su znatiželju i iščekivanje pred ključnu utakmicu protiv Hrvatske. Odluka o sprovođenju discipline i poštovanju timskih propisa, čak i na štetu ključnog igrača, naglašava značaj poštovanja kodeksa ponašanja tima.

Podsetimo, Hrvatska je poražena od Španije i igrala je nerešeno sa Albanijom, dok je Italija savladala Albaniju i izgubila od "crvene furije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading