JEZIVA SCENA NA EVRO! Izbegnuta ozbiljna tragedija, evo šta se desilo

Autor:

Sport

22.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stablo od 30 metara se srušilo na fan zonu.

JEZIVA SCENA NA EVRO! Izbegnuta ozbiljna tragedija, evo šta se desilo

Foto: Tanjug/AP

U petak uveče, navijačka zona u Frankfurtu hitno je evakuisana zbog nevremena i grmljavine koje je pogodilo taj grad. Iako su navijači prvobitno bili protiv napuštanja lokacije predviđene za okupljanje tokom Evropskog prvenstva u fudbalu, evakuacija se ispostavila kao odlično i jedino logično rešenje.

Stablo visine do 30 metara srušilo se usled nevremena, završivši neposredno pored štanda sa pivom gde se navodno još uvek nalazila određena grupa posetilaca. Srećom i velikim čudom, niko nije povređen, kako je naglasio portparol policije iste večeri.

Portparol policije nije krio svoje iznenađenje što nije bilo povređenih usled ovog incidenta. Nevreme je donelo i veliku opasnost po posetioce, ali srećom, evakuacija je uspešno i brzo sprovedena pre nego što je došlo do bilo kakvih povreda.

Nevreme se smirilo tek pred početak drugog poluvremena utakmice između Poljske i Austrije, omogućavajući navijačima da uživaju u nastavku meča nakon ovog dramatičnog događaja.

Ovaj incident u Frankfurtu pokazuje koliko je važno da se preduzmu hitne mere kada su u pitanju prirodne nepogode, te kako brza reakcija može sačuvati živote i sprečiti ozbiljne povrede. Srećom, ovog puta je sve prošlo bez ozbiljnih posledica, ali je istovremeno i podsetnik na važnost bezbednosti u sličnim situacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading