NAJVEĆI SRBOMRSCI NA EVRO SE UJEDINILI: Jedan suspendovan, drugi može da leti sa EP, ali NE SKIDAJU OSMEHE SA LICA

Autor:

Sport

22.06.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala i razmena poklona.

NAJVEĆI SRBOMRSCI NA EVRO SE UJEDINILI: Jedan suspendovan, drugi može da leti sa EP, ali NE SKIDAJU OSMEHE SA LICA

Foto: instagram.com/arlindsadiku89

Sadiku i Dadu

Fudbaleri Albanije nisu ništa uradili na ovom Evropskom prvenstvu, ali da cela Evropa bruji o njima pobrinuli su se sramni navijači, jedan novinar i pojedinci u samom timu. Vezista Albanije Mirlind Daku je posle meča sa Hrvatskom (2:2) uzeo megafon od navijača i počeo da gnusno vređa sve Srbe i Makedonce vodeći navijanje porukom "Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima". Njemu zbog toga preti kazna, pa i suspenzija sa EVRO 2024, mada odluka UEFA još uvek nije poznata.

S druge strane, za razliku od igrača rodom iz Gnjilana koji je igrao za lažnu državu Kosovo a sada za Albaniju, novinar Arlind Sadiku je završio svoje izveštavanje sa šampionata. Njemu je UEFA oduzela akreditaciju zbog incidenta sa srpskim navijačima. Na meču između Srbije i Engleske, Sadiku je sklopio šake i pokazivao dvoglavog orla, izazivajući reakciju srpskih pristalica.

Međutim, njih dvojica ne tuguju i ne strahuju od kazne, već se smeju od uva do uva i to zajedno! Njih dvojica su se sreli u Nemačkoj, a fudbaler je rešio da pokloni dres novinaru  očigledno u znak zahvalnost za sve što radi za njihovo nacionalno pitanje, dakle protiv Srba. Sadiku se pohvalio i podelio zajedničku fotografiju i poručio "Svako greši, ali uprkos tome, nikada nemoj poniziti svog čoveka pred strancima! Sa ovim dresom, navijaću protiv Španije, Napred Albanija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading