DEDA I MLADIĆ! Ronaldo je od LEGENDE Junajteda stariji nekoliko meseci, a može UNUK da mu bude! (FOTO)

Autor:

Sport

22.06.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna razlika kada se njih dvojica uporede.

DEDA I MLADIĆ! Ronaldo je od LEGENDE Junajteda stariji nekoliko meseci, a može UNUK da mu bude! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Napadač i kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo, obeležio je drugu pobedu svojih saigrača protiv selekcije Turske na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Portugalci su slavili 2:0 na stadionu u Dortmundu, a iako se Kristijano nije upisao ni u ovom meču (strelci Bernardo Silva i autogol Akajdin), ispisao je rekord kada je broj asistencija u pitanju.

Neverovatno je kako Ronaldo i u 39. godini igra kao mladić, iako su neki njegovi vršnjaci odavno u penziji, a pojedini i prilično zapustili sebe.

Dok je na Kristijanu svaki mišić i dalje zategnut, odnosno, kapiten Portugalaca barabar ravnopravno trči sa po dve decenije mlađima od sebe, Vejn Runi izgleda kao "deda"!

 

 

Legendarni asovi Mančester junajteda ne mogu da se uporede, iako ih deli samo nekoliko meseci, ako se gledaju godišta.

Naime, Portugalac je rođen 5. februara 1985, a bivši reprezentativac Engleske 24. oktobra iste godine.

Međutim, kada se pogledaju njihove sadašnje fotografije, dolazi se do zaključka da bi Ronaldo mogao "da bude unuk" Vejnu, iako su nekada delili svlačionicu.

Kristijano je u karijeri igrao za: Sporting iz Lisabona, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i Al Nasr, dok je Runi branio boje: Evertona, Mančester junajteda, DS junajteda i Derbi kauntija.

Portugalci su, podsetimo, sa dve pobede obezbedili plasman u osminu finala i prvo mesto u grupi, a u poslednjem kolu Grupe F igraće protiv Gruzije.

Remi Čeha i Gruzina (1:1) išao je na ruku izabranicima Dragana Stojkovića Piksija, a više o tome pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading