EVRO 2024, DAN 10: Razrešenje - "Panceri" i "sajdžije" u borbi za prvu poziciju - u Štutgartu se čekira karta za povratak u domovinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.06.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama su odlučujuće borbe.

EVRO 2024, DAN 10: Razrešenje - "Panceri" i "sajdžije" u borbi za prvu poziciju - u Štutgartu se čekira karta za povratak u domovinu!

Foto: www.profimedia.rs

Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu ulazi u samu završnicu. Desetog dana takmičenja ljubitelji fudbala širom Starog kontinenta imaće priliku da isprate dva poslednja meča grupe A koji će dati odgovor na pitanje ko će u nastavak takmičenja ući sa čelne pozicije, ali i koja će reprezentacija već večeras moći da pakuje kofere i spremi se za povratak u domovinu.

Uoči današnjh mečeva na tabeli Nemci imaju maksimalnih šest bodova, Švajcarska sa četiri se nada iznanađenju nad favoritom i preuzimanju čelne pozicije, dok će Mađari i Švajcarci u direktmnm duelu odlučiti kome će ostati nada da se u osminu finala plasira kao jdna od četiri najbolje trećeolasirane ekipe.

Švajcarska - Nemačka

Domaćin je tokom prva dva susreta pokazao da je jedan od najvećih favorita da se 14. jula nae u velikom finalu. Bez većih problema su savladani škoti i Mađari i zasigurno se domaća javnost nada novom trijumfu.

Švajcarska i ovoga puta pokazuje da je selekcija koja zna kako se ovakvi turniri igraju. Rutinski su na startu savladali Mađare, ali su protiv Škota pokazali da su ranjivi.

Očekivano, prema kladionicama "panceri" su apsolutni favoriti i očekuje se da zabeleže siguran trijumf.

Meč se igra u Frankfurtu sa početkom od 21 čas.

Foto: www.profimedia.rs

Mađari u Štutgartu vide opstanak na EVRO 2024

 

Škotska - Mađarska

Ne baš zapažene partije pružile su selekcije Škotske i Mađarske u pprve dve takmičarske runde, ali i pored navedenog imaju priliku da trijumfom u poslednjem kolu stignu do plasmana među 16 najboljih evropskih selekcija što bi svakako predstavljalo uspeh.

Kladionice minimalnu prednost daju Mađarima, ali se mora istaći da podela bodova ne bi odgovarala ni jednima i drugima i u slučaju remija oba nacionalna tima već sada mogu da čekiraju karte za povratak kući.

Meč u Štutgartu na programu je od 21 čas.

Foto: Sofascore.com/printscreen

Grupa A uoči poslednjeg kola

 

Treba napomenuti da će kao i do sada, ljubitelji fudbala u Srbiji, direktne prenose navedenih mečeva moći da prate na kanalima RTS-a i TV Arene sport Premium 1, a sva dešavanja sa Evropskog prvenstva pratite i na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading