OVE SUPRUGE FUDBALERA SA EVRO SU U SENCI MUŽEVA, A SAME "TUKU" MILIONE: Od Ronaldove Georgine do Đine Petrović

Autor:

Sport

23.06.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo ih je na listi.

OVE SUPRUGE FUDBALERA SA EVRO SU U SENCI MUŽEVA, A SAME "TUKU" MILIONE: Od Ronaldove Georgine do Đine Petrović

Foto: Instagram/printscreen

U fudbalskom svetu, pažnja često biva usmerena na bogatstvo i popularnost samih igrača, ali njihove supruge i devojke takođe imaju značajne prihode i uticaje. Mnoge od njih su postale poznate po svojim karijerama kao modeli, TV voditelji, pa čak i arhitekte i preduzetnice. Ove žene su uspele da iskoriste svoju popularnost na društvenim mrežama kako bi ostvarile značajne prihode, zahvaljujući svojim milionskim pratiteljima.

Georgina Rodrigez

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Georgina i Ronaldo

Georgina Rodrigez, partnerka portugalskog fudbalskog superstara Kristijana Ronalda, ističe se kao jedna od najuticajnijih supruga u fudbalskom svetu. Sa impresivnih 60 miliona pratilaca na Instagramu, Georgina ima mogućnost da zarađuje ogromne sume novca promovišući brendove kao što su Prada, Guči i Šanel, kao i putem sponzorisanih objava na društvenim mrežama, za koje se procenjuje da može zaraditi oko 150.000 funti po objavi. Pored toga, ona je ambasadorka organizacije "Save the Children", pokazujući da njena popularnost nije samo sredstvo za ličnu dobit, već i za podršku humanitarnim ciljevima.

Đina Petrović

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Đina Petrović

Đina i Đorđe Petrović

Srpski as Đorđe Petrović i njegova devojka manekenka su jedan od najzgodnijih mladih parova u svojoj zemlji i San ih opisuje kao „Posh & Becks“ (naziv za par superzvezdi, pre svega Viktoriju i Dejvida Bekama). Brineta Đina Petrović je mis Srbije i bivša takmičarka za mis Zemlje. Ona takođe vodi sopstvenu modnu marku. Ona je pre nekoliko dana rodila prvo dete što je objavila ranije ove godine u prelepom postu na Instagramu, a uskoro bi mogla da vidi da njena potencijalna zarada poraste sa 220 funti po objavi.

Ana Levandovska - Od Karate Šampiona do Fitnes Imperije

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ana i Robert Levandovski

Ana Levandovska, supruga poljskog napadača Roberta Levandovskog, izgradila je impresivan poslovni imperijum nakon uspešne karijere u karateu. Pored osvajanja svetskih i evropskih medalja, Ana je postala prepoznatljivo lice fitnesa u Poljskoj, stvarajući multi-milionski biznis. Sa 5.6 miliona pratilaca na Instagramu, Ana ima mogućnost da zarađuje oko 140.000 funti po objavi, kombinujući promociju zdravog načina života sa intimnim trenucima sa svojim ćerkama.


Alis Kampeljo - Model i Preduzetnica
Republika

Foto: Instagram/printscreen

Alis Kampeljo i Alvaro Morata

Alis Kampeljo, supruga španskog fudbalskog reprezentativca Alvara Morate, ističe se kao model i preduzetnica sa sposobnošću da zarađuje oko 8.000 funti po objavi na Instagramu. Njen poslovni uspeh i porodični život privlače pažnju, dok kombinuje modne fotografije sa intimnim trenucima sa porodicom.

Ines Degener Tomaz

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ines Degener Tomas

Manekenka Ines Degener Tomaz i Bernardo Silva venčali su se prošle godine u svom rodnom Portugalu. Prelepa majka jednog deteta redovno objavljuje svoje snimke kako prati karijeru svog ljupca širom sveta i slatke slike njihove ćerke. Ova 25-godišnjakinja bi mogla da zaradi i do 800 funti po objavi, zahvaljujući svojih 207.000 pratilaca na Instagramu.

Danijela Mačado

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Danijela Mačado

Danijela Mačado i portugalska zvezda Žoao Kančelo su par iz detinjstva koji je veren od 2021. Par ima jednu ćerku Alisiju, a Danijela trenutno čeka drugo dete, postavljajući slatke fotografije trudnoće na Instagramu. Ona još uvek stvara pratioca na mreži, ali bi mogla da zaradi oko 500 funti po objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading