SKANDAL EPSKIH RAZMERA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI U UŽIVO PRENOSU! Novinar pokazivao SIMBOL ALBANIJE i veličao ROSU (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je za oštru osudu.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI U UŽIVO PRENOSU! Novinar pokazivao SIMBOL ALBANIJE i veličao ROSU (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Skandal na Evropskom prvenstvu: Provokacije, tenzija i neprikladne poruke

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj došlo je već do polovine, ali umesto sportskog uzbuđenja, događaji su obavijeni tenzijom i neprikladnim ponašanjem. Grupna faza takmičenja ulazi u završnicu, a večerašnji mečevi u okviru Grupe B obećavaju uzbuđenje. Hrvatska se suočava sa imperativom pobede nad Italijom kako bi se plasirala u narednu fazu, dok Albanija igra protiv Španije.

Međutim, prvenstvo je obeleženo nizom skandala, a većina incidenata povezana je sa ponašanjem albanskih i hrvatskih navijača koji su upućivali uvrede Srbiji i srpskoj reprezentaciji. Nažalost, novi skandal je eskalirao, ovog puta u vidu provokativnog ponašanja jednog hrvatskog sportskog novinara.



Provokativna poruka hrvatskog novinara

Vladimir Bujanec, poznati hrvatski sportski novinar, u programu uživo je prikazao albanski simbol dvoglavog orla uz skandaloznu poruku "brat uz brata, Albanac uz Hrvata". Ovaj incident je izazvao oštru osudu i podigao tenzije među navijačima i ljubiteljima fudbala širom Evrope.
Podsetimo, Hrvatska je kažnjena sa 17.500 evra za paljenje baklji i 10.500 evra za bacanje tvrdih predmeta na teren, ne zbog sramnih povika "ubij Srbina".

S druge strane, Albanija je kažnjena sa 2.500 evra zbog paljenja pirotehničkih sredstava, plus 20.000 evropskih novčanica zbog utrčavanja njihovih navijača na teren, kao i sa 25.000 evra zbog skandiranja "Ubij Srbina"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Др

25.06.2024 20:48

Вероватно је покатоличени Србин.