HRVATI CRTAJU PLASMAN SRBIJE U NOKAUT FAZU EP I REMIJEM PROTIV DANSKE! Potrebno je samo još OVO da se dogodi

Autor:

Sport

24.06.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalkulacije interesantne, ali valjda nam neće trebati...

HRVATI CRTAJU PLASMAN SRBIJE U NOKAUT FAZU EP I REMIJEM PROTIV DANSKE! Potrebno je samo još OVO da se dogodi

Foto: Starsport

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra od 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

I dok svi u našoj reprezentaciji tvrde da gledaju samo sebe, ipak je realnost da bismo morali da "gvirnemo" i u rezultate nekih drugih selekcija na prvenstvu koji bi mogli da nam odgovaraju u slučaju da ne pobedimo Dansku.

Dakle, kalkulacije pre trećeg kola glasile su ovako:

Republika

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije protiv Slovenije

Olakšavajuća okolnost je što bi "vatreni" mogli da odigraju i nerešeno sa Italijanima, a Albanci izgube, ne bi li Srbija remijem sa Danskom bila bolja od još jednog rivala sa treće pozicije. Hrvati su izgubili od Španije na otvaranju 3:0 i zbog lošije gol razlike ostali bi iza Piksijeve čete na poretku trećeplasiranih. Aktivno ćemo pratiti dešavanja iz ove grupe, pošto bi Srbija, ukoliko se poklope svi pomenuti rezultati, mogla da zna i još pre nego što počne meč sa Dancima hoće li joj nerešen rezultat "igrati igru" (Englezi valjda neće kiksnuti protiv Slovenije).

Dva dana kasnije, rezultati koji odgovaraju Srbiji bili su polovični. Da juče u 100. minutu Mađarska nije postigla pobedonosni gol protiv Škotske, u ovom momentu bismo sa sigurnošću tvrdili da "orlovima" odgovara i remi protiv Danske za prolazak dalje. Ovako, posle šokantnog remija Hrvata sa Italijanima čekamo ishod sutrašnjeg meča i znaćemo: 

Ukoliko pobedimo - ne brinemo, ako izgubimo - ispadamo, a u slučaju da remiziramo sa Dancima - sve oči biće uprte u Grupu F. 

Standings provided by Sofascore

Ti mečevi odigraće se 26. jula i moraćemo da navijamo za Tursku protiv Češke. Ukoliko ih Turci dobiju, a Portugalci odrade posao protiv Gruzije očekivano - to bi značio prolazak "orlova" u nokaut fazu sa remijem sutra. Ali, da gledamo mi da pobedimo i ne strepimo do kraja...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading