DANSKI SELEKTOR NEMA DILEMU: "Znam kako će Srbija igrati"! Hjulmand puca od optimizma!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2024

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandinavci veruju u uspeh.

DANSKI SELEKTOR NEMA DILEMU: "Znam kako će Srbija igrati"! Hjulmand puca od optimizma!

Foto: Tanjug/AP

Odlučujućih 90 minuta je pred reprezentacijama Srbije i Danske.

Selektor fudbalske reprezentacije Danske, Kasper Hjulmand, izneo je svoje viđenje predstojećeg meča sa reprezentacijom Srbije, ističući transparentan stil igre koji "orlovi" neguju pod vođstvom Dragana Stojkovića. Hjulmand je istakao da je svestan načina na koji Srbija igra fudbal, naglašavajući njihovu sposobnost kontrole lopte i snagu kada su u formi.

- Mislim da znam kako će Srbija igrati, mislim da je očigledan način na koji igraju fudbal. Duže vreme je tako, imaju odličnog selektora. Imali su transparentan stil igre duže vreme, kontrolišu loptu, snažni su. Kada su dobri, stvarno su dobri. Tako da znamo tačno kakav nam je rival i kakav pritisak ćemo imati - istakao je dansk iselektor i dodao:

- Želimo da na kraju utakmice pevamo i slavimo, to je ono što želimo. Znamo da će nam nerešen rezultat biti dovoljan za dalje, ali mi ćemo igrati meč sa željom da dobijemo. Koristićemo sve prilike da napadnemo. Želimo da damo gol i, iako će biti jako teško, znamo da je to moguće. Mi igramo da bismo pobedili. Naš mentalni sklop je takav da će nerešen rezultat biti nedovoljan. Ne raspravljamo o tome, gledamo samo kako ćemo mi igrati. Moramo da pokažemo naš identitet. Biće izjednačena utakmica i pokušaćemo da damo što više golova.

Foto: www.profimedia.rs

Danci pucaju od optimizma

 

Da podsetimo, pobeda nad Dancima nas vodi do druge pozicije na tabeli čime, kao što je već rečeno zakazujemo duel sa Nemačkom u osmini finala. Remi nam ostavlja kakve takve šanse da ukoliko nam se poklope i neki drugi rezultati, prođemo dalje kao jedna pd četiri najbolje trećeplasirane ekipe i u narednoj fazi odmerimo snagu sa pobednikom grupe E, a poraz nas vodi još večeras na put ka Beogradu.

Kada je reč o Dancima, duel i za njih ima veliki značaj s obzirom da u zavisnosti od ishoda  večerašnjih mečeva mogu biti i prvi u grupi, ali i takmičenje okončati na poslednjoj poziciji.

Foto: Sofascore.com/printscreen

Tabela grupe C uoči poslednjeg kola

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading