PODRŠKA ZA "ORLOVE": Poznati POLITIČARI NAVIJAJU za Srbiju u meču s Dancima! ĐURIĆU JOŠ I ROĐENDAN, GLEDA PRENOS NA AERODROMU! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan "D" za našu reprezentaciju svi teško podnose, pa je većina njih odlučila da meč odluke proprate sami.

PODRŠKA ZA "ORLOVE": Poznati POLITIČARI NAVIJAJU za Srbiju u meču s Dancima! ĐURIĆU JOŠ I ROĐENDAN, GLEDA PRENOS NA AERODROMU! (FOTO)

Foto: Republika, Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala EP protiv Danske, a srpski političari u gotovo predinfarktnom stanju prate ovaj meč.

Dan "D" za našu reprezentaciju svi teško podnose, pa je većina njih odlučila da meč odluke proprate sami. Vrte daljinski, gledaju i rezultate druge utakmice, koju igraju Engleska i Slovenija...

Ministarka Tatjana Macura bodri reprezentaciju od kuće, a društvo joj pravi pas. Dok ona pažljivo prati šta se dešava na ekranu, on gleda u kameru.

Republika

Foto: Republika

Tatjana Macura

 

Ministarka prosveta Slavica Đukić Dejanović takođe u kućnoj atmoferi i u pidžami prati "orlove", ali deluje poprilično smireno.

Republika

Foto: Republika

Slavica Đukić Dejanović

 

Šef diplomatije Marko Đurić sa našom ambasadorkom u Španiji gleda utakmicu na aerodromu u Madridu. Meč gleda između dva leta - bio je u Luksemburgu, ide za Paragvaj preko Madrida. Na stolu je i torta, jer Đuricu je danas i rođendan.

Republika

Foto: Republika

Marko Đurić sa našom ambasadorkom u Španiji

 

Nebojša Bakarec bodri reprezentaciju iz svog doma, a osim velikog TV na kome prati meč, tu je i srpska zastava.

Republika

Foto: Republika

Nebojša Bakarec

 

Bakarec, poznat kao veliki patriota, utakmicu prati uz veliki osmeh i dobro raspoloženje jer je uveren u pobedu naših reprezentativaca.

Đorđe Milićević radi i gleda meč. Odlučio je da ovu utakmicu odgleda sam, a evo i zašto.

Republika

Foto: Republika

Đorđe Milićević

 

- Ovoga puta sam odlučio da utakmicu odgledam sam, u poluradnoj i opuštenijoj atmosferi. Nikada nemam puno slobodnog vremena, ali podrška večeras ne sme da izostane - bio je i više nego jasan Milićević.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading