FARMERI SE SKAMENILI OD STRAHA! Takmičarka se suočila sa CRNOM MAGIJOM, do detalja opisala JEZIVE POJAVE U KUĆI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natprirodne pojave zaprepastile sve!

FARMERI SE SKAMENILI OD STRAHA! Takmičarka se suočila sa CRNOM MAGIJOM, do detalja opisala JEZIVE POJAVE U KUĆI!

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Takmičarka rijalitija "Farma" Marja je otvorila dušu i podelila sa farmerima svoje užasne doživljaje. Ona je ispričala kako je njena porodica prošla kroz pakao, navodeći da im je "rađeno da umru" i da se više puta susrela sa smrću.

Foto: Farma Official/Youtube.com

Marja

Takođe je istakla da je pronašla jezive scene u svojoj kući, poput otvorenog ormara sa servisom koji je bio na podu i pucanja vangle na stolu. Svedočenje njenih rođaka, kao i priča o promeni ličnosti njenog oca nakon posete Srbiji, dodatno su doprineli osećaju misterije i straha.

- Rađeno nam je da umremo. Ja sam se više puta susretala sa smrću, Bog me nije hteo. Znate li šta sam nalazila u kući, niste svesni. Pritom Egipat je odmah tu, Egipat je poznat po tome, vudu magija ne može da im priđe. Ovo je stvarno bilo. Ja spavam i baba mi dolazi prebledela, kaže dođi da vidiš šta se dešava. Ormar koji je otvoren, ceo servis je na podu, tepih u staklu, sve popadalo. Pitam je jel se neko pobio u kući kaže ne. Kako sam sela da se klanjam, samo se ormar sam otvorio i sve izletelo na moje oči. Dolaze tetka, rođake da čiste. Vangla na stolu sama od sebe puče - rekla je Marya.

Foto: Farma Official/Youtube.com

Farma

- To znam, to je negativna energija - rekla je Ena.

- Drugarica je došla u Jordan samo zbog mene. Kada je ušla u kuću rekla je Maro ja ne znam šta je ovo ali tako neku negativnu energiju osećam. Ta je kuća za mene prokleta. Moja maćeha je zamađijala mog oca. On koji je nervozan, svađa se, lomi kičme... on kada je kročio u Srbiju, prao je sudove kod mene kući. Pre toga šolju nije oprao. Totalno drugačija ličnost - rekla je Marja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading