POGLEDAJTE CENE U ZVANIČNOJ FAN ZONI! Evo koliko košta šal Srbija-Slovenija! UŠI OTPADAJU! (FOTO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cifre da se "smrzneš".

POGLEDAJTE CENE U ZVANIČNOJ FAN ZONI! Evo koliko košta šal Srbija-Slovenija! UŠI OTPADAJU! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Velika euforija vlada pred komšijski obračun u Minhenu, između fudbalskih reprezentacija Srbije i Slovenije.

Zvanična Fan zona je ispunjena srpskim navijačima, koji na svakom koraku bodre izabranike Dragana Stojkovića Piksija i pružaju im podršku uoči važnih mečeva protiv komšija i selekcije Danske.

Suveniri su posebna priča, kojih u Fan zoni ima u izobilju, ali ko god želi da dođe do nekog, moraće "debelo" da se "isprsi".

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Naime, cene su toliko velike, da samo oni sa dubokim džepom mogu sebi da priušte neki navijački rekvizit, poput dresa, šalova namenjenih utakmici Srbije i Slovenije, kapa...

Tako recimo, ko želi da kupi šal mora da izdvoji 25 evra (preko 2.000 dinara), dukserice koštaju 60 evropskih novčanica (oko 7.000 dinara), kape su 30 evra (3.500 dinara), dok su dresovi najskuplji i iznose 100 evropskih novčanica (preko 11.000 dinara).

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading