"PIVSKA EKIPA" SLOVENACA IMA ŠTA DA PORUČI SRBIJI! Otkrili čemu se NADAJU protiv "orlova"! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni optimizam među navijačima "skijaša".

"PIVSKA EKIPA" SLOVENACA IMA ŠTA DA PORUČI SRBIJI! Otkrili čemu se NADAJU protiv "orlova"! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Srbija će protiv Slovenije pokušati da dođe do prve pobede na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, kojom bi se približila plasmanu u narednu rundu takmičenja.

"Orlovi" su na premijeri poraženi od vicešampiona Starog kontinenta, selekcije Engleske (0:1), pa će u duelu sa komšijama tražiti trijumf u okršajima sa "skijašima", odnosno, Dancima u poslednjem trećem kolu.

Slovenački navijači, s druge strane, veruju u tim Matjaža Keka, koji je na otvaranju šampionata iznenadio Skandinavce (1:1), pa su im posle remija apetiti još više porasli.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Mnogi fanovi bivše članice nekadašnje Jugoslavije smatraju da će njihovi ljubimci slaviti rezultatom 2:1, međutim, "vesela" pivska ekipa smatra da će Slovenija morati mnogo da se potrudi kako bi došla do cilja.

Pogledajte šta su oni rekli, pred sutrašnji duel na Alijanc areni, koji se igra od 15 časova:

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading