KADA AKO NE SADA, KO AKO NE VI: Kladionice su rekle svoje! "Orlovi" traže prvi trijumf na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine i dva dana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tog 18. juna 2000. godine naša reprezentacija je savladala Norvešku minimalnim rezultatom 1:0 golom Sava Miloševića u Liježu, a novi EVRO trijumf čekamo gotovo četvrt veka.

KADA AKO NE SADA, KO AKO NE VI: Kladionice su rekle svoje! "Orlovi" traže prvi trijumf na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine i dva dana!

Foto: www.profimedia.rs

U premijernom meču reprezentacije Srbije na ovogodišnjem Evropkom prvenstvu koje se održava u Nemačkoj, "orlovi" su poraženi od selekcije Engleske minimalnim rezultatom 0:1, a već danas pulene selektora Dragana Stojkovića očekuje, možda i ključni meč protiv Slovenije koji će u mnogome odraditi i sudbinu našeg nacionalnog tima.

Pobedom bi "orlovi" sebi otvorili širom vrata nokaut faze takmičenja, a istovremeno bi sebi omogućili i borbu za poziciju "broj dva" u grupi C.

Fudbalska reprezentacija Srbije, po mišljenjima kladionica jeste favorit u predstojećem duelu. Kvota na pobedu "orlova" iznosi 1.78, dok će svi koji se odluče da novac ulože na trijumf Slovenaca na svaki uloženi dinar, dobiti 4.95. Kvota za eventualnu podelu bodova iznosi 3.60.

Foto: Soccerbet.rs

Srbija je favorit u današnjem duelu

 

Da podsetimo, kako se nezvanično saznaje selektor Stojković bi na teren trebao da izvede sledeći sastav: Rajković – Veljković, Milenković, Pavlović – Živković, Ilić, Lukić, Mladenović – Tadić – Vlahović, Mitrović.

Tokom prethodne večeri srpski, ali i evropski fudbal zatresle su reči generalnog sekretara srpskog saveza Jovana Šurbatovića koji je povodom skadaloznih dešavanja na utakmici između Hrvatske i Albanije, izjavio:

- Skandalozno je šta se dogodilo. FS Srbije će zahtevati od UEFA da preduzme najoštrije sankcije, po cenu da ne nastavimo učešće na Evropskom prvenstvu. Ovo je zaista skandalozno i ne želimo da se ikada ponovi. Zahtevamo najoštrije kazne za FS Hrvatske i Albanije. Takvim stvarima nije mesto u fudbalu i sportu uopšte. Ukoliko UEFA ne kazni drastično izgrednike, razmislićemo kako ćemo dalje. Siguran sam da će kazne biti rigorozne. Kao što je kvazinovinaru oduzeta akreditacija, tako da budu kažnjeni navijači Albanije i Hrvatske.

Duel "orlova" i "zmajčeka" igra se od 15 časova na "Alinac Areni" u Minhenu, a direktan TV prenos može se pratiti na RTS-u, kao i na TV Areniisport Premium 1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading