FRUSTRACIJA: Kapiten "kockastih" nije mogao da sakrije bes! Samo se okrenuo i ostavio sve u čudu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprofesionalno ponašanje kapitena hrvatske reprezentacije.

FRUSTRACIJA: Kapiten "kockastih" nije mogao da sakrije bes! Samo se okrenuo i ostavio sve u čudu! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/SportSport

Još jedan neuspeh na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu teško je pao svima u redovima reprezentacije Hrvatske.

Nakon startne blamaže u duelu protiv Španije (0:3), "kockasti" su razočarali i u duelu protiv Albanije s obzirom da je meč okončan podelom bodova rezultatom 2:2, što je Hrvate dovelo na prag eliminacija sa evropske smotre fudbala već nakon grupne faze takmičenja.

Zasigurno jedan od onih čije su partije neprepoznatljive, jeste kapiten Hrvatske Luka Modrić. Sjajni fudbaler je i u duelu sa Albanijom bio jedan od krivaca za prvi pogodak protivnika, a nakon meča vidno je bilo njegovo razočarenje ostvarenim.

Nakon razočaravajućeg ishoda Luka Modrić je odgovarao na pitanja novinara u miks zoni na stadionu u Hamburgu. Modrić je prvo odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, ali njegovo raspoloženje se promenilo kada je jedan novinar postavio pitanje na španskom jeziku. Na to je vidljivo izrazio frustraciju i udaljio se iz miks zone.

Naime, španski novinar je pitao hrvatskog fudbalera da li će u presudnom meču Evropskog prvenstva koji "kockasti" igraju 24. juna u Lajpcigu protiv Italije, nastupiti mlađi, ili stariji fudbaleri, a vidno iznervirani Modič je kratko rekao:

- Hajde, idemo - da bi zatim bez odgovora napustio novinare koji su ostali u čudu.

 

 

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Hrvatske nakon dve odigrane utakmice na EVRO 2024 ima samo jedan bod na svom kontu i trenutno se nalazi na začelju tabele grupe B. Ono što "kockaste" takođe zabrinjava jeste i negativan gol koeficijen -3 (2:5) što im dodatno otežava položaj u borbi za jednu od četiri najbolj trećeplasirane ekipe na šampionatu koje će obezbediti prohodnost u nokaut fazu.

Hrvati pred sobom imaju obavezu da u poslednjem kolu savladaju Italijne, a u suprotnom već mogu da pakuju kofere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading