EVO KAKO JE SLOVENIJA POVELA: Izuzetno loša defanziva Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' posustali.

EVO KAKO JE SLOVENIJA POVELA: Izuzetno loša defanziva Srbije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Slovenije došli su u vođstvo protiv Srbije u 69. minutu pogotkom Žana Karničnika. Defanzivac Celja istrčao je po desnoj strani i umakao defanzivcima naše ekipe, a na kraju je spretnim udarcem desnom nogom savladao Predraga Rajkovića. Naša ekipa izgubila je loptu na sredini terena, a onda su se defanzivci vrlo sporo vraćali u odbranu.

Na kraju, Karničnik je pobegao Sergeju Milinković-Saviću, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru. Zaista, vrlo nesmotrena i neodgovorna reakcija naše ekipe. Pogledajte kako je to izgledalo. Nedugo posle toga naša ekipa imala je ogromnu šansu da izjednači. Svega nekoliko minuta kasnije Aleksandar Mitrović pogodio je prečku, nakon udarca iz peterca Slovenaca. Nije bilo sreće da "orlovi" stignu do poravnanja.

Nakon gola Slovenije, srpski fudbaleri su pokušali da preuzmu inicijativu i pritisnu protivnički gol. Videlo se da su željni izjednačenja, ali nije im išlo na ruku. Pritisak na protivnički gol nije bio dovoljno efikasan, što je rezultiralo propuštenim prilikama za postizanje gola. Nadamo se pobedi ''orlova'' i prolasku u narednu rundu. Podsetimo, nakon prvih 45 minuta je bilo 0:0, a tada je Slovenija pokazala veću inicijativu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Srbin

21.06.2024 07:08

Ko je coveku bio ima ledja I najblizi da spreci go gracing Sergej bez koga bi Srbija nesto I uradili. S njima u igri pa to je smesno.