ALEKSANDAR STOJANOVIĆ U SVOM STILU: Poslušajte moćnu najavu čuvenog komentatora!

Autor:

Sport

20.06.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek na visini zadatka.

ALEKSANDAR STOJANOVIĆ U SVOM STILU: Poslušajte moćnu najavu čuvenog komentatora!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Srbije igra drugi meč Grupe C protiv Slovenije na Evropskom prvenstvo na Alijanc Areni u Minhenu od 15.00 časova. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:0, a ekipa Matjaža Keka je bilo nešto opasnija i konkretnija u prvom delu utakmice, dok su se ''orlovi'' ponovo pribojavali uvodnih pola sata. 

Ovaj meč ne bi imao posebnu draž da ne komentariše čuveni Aleksandar Stojanović koji je poznat po svojim epskim najavama i urnebesnim komentarima. Tako je imao i na ovom meču kada je sa ogromnom energijom i adrenalinom izrecitovao najavu u jednom dahu.

- Da ne bude samo jedna reč u govoru i stranica u priči, da se ne izgubi kao munja u grmljavini, da ne nestane kao dim u vetru i pena na talasu. Da nisi samo jedan od vrhova u planini, da se ne izgubi kao krik u buci i poklič u besu, da ne ostane sećanje, nego da ostane uspomena, jer ovo je tvoja priča i zato ti budi vetar, budi talas, budi planina i budi grmljavina. Ti budi buka i bes! Dobrodošli na "Alijanc Arenu" u Minhenu, dom utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu, Srbija - Slovenija - reči su čuvenog Stojanovića.

Ovo je izuzetno važan meč za Srbiju, a to govori i ova epska najava Ace Stojanovića, koji uvek sa velikim žarom komentariše utakmice našeg nacionalnog tima godinama unazad. Nadamo se pobedi ''orlova'' i prolasku u narednu rundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading