SAMARDŽIĆ ODUŠEVIO SRBIJU NA EVRO, PA OTRČAO DA POLJUBI PRAVU LEPOTICU: Ova "bomba" je devojka Piksijevog "orla" (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šta, uzimamo Evropsko - pa da ga ženimo.

SAMARDŽIĆ ODUŠEVIO SRBIJU NA EVRO, PA OTRČAO DA POLJUBI PRAVU LEPOTICU: Ova "bomba" je devojka Piksijevog "orla" (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/SILA ENISA

Sila Enisa

Vodio je Fudbalski savez Srbije veliku bitku za Lazara Samardžića i na kraju je fudbaler Udinezea odlučio da zaigra za našu reprezentaciju. I tek sada se vidi značaj te odluke za nas.

Na jučerašnjem meču između reprezentacije Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu, mladi fudbaler istakao se izvanrednom igrom za kratko vreme. Iako je proveo samo desetak minuta na terenu, uspeo je da inicira veliki preokret i unese novu dinamiku u igru našeg nacionalnog tima. Njegov ulazak na teren bio je ključan za izjednačenje iz 95. minuta.

Republika

Foto: Instagram/silaenisa

Samardžić i Sila

Nakon meča, Lazar Samardžić je pao u zagrljaj svoje dugogodišnje devojke, prelepe Sile Enise. Njihova ljubavna priča trebalo bi da bude inspiracija mnogima, a Sila je bila prisutna i na Alijanc Areni podržavajući svog partnera. Na svom Instagram nalogu podelila je kako je pozdravila svog momka po završetku meča. Kako ona izgleda možete videti na narednim slikama.



Njihova srećna veza nije skrivana od javnosti, a Sila je čak i podelila nekoliko storija na svom Instagram profilu, među kojima je posebno privukla pažnju ona na kojoj ljubi Lazara nakon završetka utakmice.

Atraktivna Sila već neko vreme je u srećnoj ljubavi sa Lazarom, a par ne krije da je zaljubljen, te na društvenim mrežama često kači zajedničke fotografije.

Oni su zajedno još dok je Samardžić igrao za omladince Herte, a Sila je ostala uz njega i kada je stigao do Lajpciga i Udinezea. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading