VATRENE BANJALUČANKE SU MISICE MARIENPLACA! Svi se okreću za njima, a došle su da PODRŽE SRBIJU (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe smatraju da večeras pobeđujemo.

VATRENE BANJALUČANKE SU MISICE MARIENPLACA! Svi se okreću za njima, a došle su da PODRŽE SRBIJU (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Prelepe Banjalučanke na Marienplacu

Još nekoliko sati je ostalo do početka odlučujućeg meča između reprezentacija Srbije i Danske, a atmosfera u Minhenu kao da nije već dovoljno napeta posle tuče navijača sa policijom, pa su dve vatrene Banjalučanke morale dodatno da je raspale svojom pojavom na Marienplacu. One su došle da podrže Srbiju protiv Danaca, a na trgu Minhena mamile su uzdahe svih navijača koji nisu mogli da odole da ne isprate pogledom prelepe plavuše.

- Stigle smo danas i obe mislimo da ćemo večeras pobediti sa 2:1. Obe smo iz Banjaluke. Jesmo se malo razočarale posle prva dva meča, ali večeras ćemo da se izvučemo - rekla je leva lepotica i otkrila da će joj ovo biti prvi meč Srbije uživo na EVRO, dok je njena drugarica ispratila i okršaje sa Slovenijom i Engleskom.

Republika

Foto: Republika

Prelepe Banjalučanke

Od danas su i verne čitateljke portala Republika.

Republika

Foto: Republika

Aplikacija Republika

Podsetimo, fudbalske reprezentacije Danske i Srbije večeras u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading