DAVOR ŠTEFANEK NA MARIENPLACU PROGNOZIRAO TAČAN REZULTAT MEČA: Evo čije golove očekuje rvački šampion

Autor:

Sport

20.06.2024

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava sportska priča među navijačima, a na terenu neka pobedi bolji Srbija, kaže predsednik Sportskog saveza Srbije

DAVOR ŠTEFANEK NA MARIENPLACU PROGNOZIRAO TAČAN REZULTAT MEČA: Evo čije golove očekuje rvački šampion

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije imaće danas veliku podršku svojih navijača na utakmici protiv Slovenije od 15 časova na Alijanc areni. Od ranih jutarnjih časova Srbi su počeli da se okupljaju na Marienplacu u Minhenu, a među brojnim navijačima sa srpskim trobojkama i u našim dresovima Republika je zatekla i Davora Štefaneka, proslavljenog rvača i osvajača zlata na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

Aktuelni predsednik Sportskog saveza Srbije je za naš portal izneo prognoze za meč koji može krojiti sudbinu "orlova" na EVRO 2024. Šta više, on je prognozirao tačan rezultat.

 

 

- Očekujem da osvojimo tri boda, pa zato smo došli ovde. Stigli smo juče u Minhen. Vidite atmosferu, odlično je zaista. Prava sportska priča. Tu su i Slovenci ali sve je u najboljem redu. Ovde se nadjačavamo, a na terenu neka pobedi bolji Srbija. Prognoziram da će biti 3:1 za nas. Strelci? Mitrović, Tadić i opet Mitrović - rekao nam je Štefanek.

 

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Republika

Foto: Republika

 

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading