SRBI I SLOVENCI SE OPKLADILI PRED MEČ U MINHENU: Evo na šta su u Soccerbet stavili novac naši, a na šta "zmajčeki"

Autor:

Sport

20.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve prolazi u prijateljskom tonu i uz blaga "peckanja".

SRBI I SLOVENCI SE OPKLADILI PRED MEČ U MINHENU: Evo na šta su u Soccerbet stavili novac naši, a na šta "zmajčeki"

Foto: Republika

Navijači Srbije

Fudbaleri Srbije i Slovenije odmeriće snage danas od 15 časova na Alijanc areni u možda i presudnom susretu C grupe na Evropskom prvenstvu. Posle poraza "orlova" od Engleske (1:0) i remija "zmajčeka" sa Danskom (1:1) utakmica u Munhenu, koja će početi od 15 časova je verovatno sudbonosna za obe selekcije. Međutim, i Srbi i Slovenci ne očekuju taktičko nadmudrivanje Dragana Stojkovića Piksija i Matjaža Keka, već igranje na gol više.

Koliko su sigurni u svoje ekipe navijači obe ekipe su potvrdili tako što su se čak i opkladili. Naime, i Srbi i Slovenci su pred reporterom Republike odigrali u Soccerbetu tikete, a ono što im je zajedničko je da očekuju puno golova. Međutim, nisu svi Slovenci uvereni da će pobediti. Tako je malo njih odigralo na svoju zemlju, već su igrali isključivo samo na tri i više golova na meč. S druge strane, Srbi su samouvereno "gađali" veću kvotu, pa su tatako uz "3+" igrali ili na duplu pobedu Piksijevih "orlova". Čak smo naleteli i na jednog Kineza, koji je takođe položio opkladu na golove. Sa sve srpskom beretkom i kokardom na glavi.

Republika

Foto: Republika

Veruje u Srbiju: Navijač iz Kine

Na ovaj način su i jedni i drugi potvrdili da očekuju fer i sportsu utakmicu, kakvo je i celodnevno navijanje na Marianplacu. Jedni kraj drugih su i Srbi i Slovenci, pevaju, peckaju se, ali sukoba nema.

Republika

Foto: Republika

Nasmejan: Navijač Slovenije

Podsetimo, i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence. Dakle, i on najavljuje da bi moglo da bude golova.

Republika

Foto: Republika

 

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading