ĐURĐEVDAN I VIDOVDAN ODZVANJAJU MINHENOM: Navijači Srbije dovode atmosferu do usijanje

Autor:

Sport

20.06.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši sunarodnici podižu raspoloženje i borbeni duh pred važnu utakmicu na EVRO 2024 protiv Slovenije.

ĐURĐEVDAN I VIDOVDAN ODZVANJAJU MINHENOM: Navijači Srbije dovode atmosferu do usijanje

Foto: Republika

Atmosfera na Marienplacu bliži se tački ključanja! Navijači Srbije napravili su pravuidomaćinski ambijent u Minhenu spremajući se za fudbalsku utakmicu koju će "orlovi" odigrati od 15 časova protiv Slovenije na EVRO 2024. Okupljanje srpskih navijača počelo ne mnogo pre zvaničnih 10 časova, a dok ne orenu organizovano prema Alijanc areni dobro se zabavljaju.

Tu su neizostavne srpske trobojke, dresovi, pije se pivo, ali i peva. I to samo pesme koje podižu moral i borbeni duh kod svakog pravog Srbina. Međutim, dve pesme su izazvale horsko, jednoglasno, pevanje celog trga, iz više hiljada grla srpskih navijača.

Prvo je Marienplacom zagrmeo "Đurđevdan", a onda i "Vidovdan". Peva se iz petnih žila, šire se zastave i visoko podižu tri prsta. Očekuje se pobeda izabranika Dragana Stojkovića Piksija.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Republika

Foto: Republika

 

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading