POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA! Slovenci OTERANI sa Marijenplaca! Uhapšen i navijač Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene pred početak utakmice na Alijanc areni.

POLICIJA EKSPRESNO REAGOVALA! Slovenci OTERANI sa Marijenplaca! Uhapšen i navijač Srbije! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Današnji meč Grupe C na EP u Nemačkoj, između reprezentacija Srbije i Slovenije privukao je oko 20-25 hiljada srpskih navijača, koji će na "Alijanc areni" u Minhenu bodriti Piksijeve "orlove".

Ova velika podrška nije prošla neprimećeno, a posebno je bila zapažena zajednička atmosfera koju su stvorili navijači oba tima.

Ipak, uprkos sportskom duhu, javlja se i jedan incident ispred stadiona. Kako prenose pojedini mediji, jedan navijač "orlova" je uhapšen od strane organa reda. Detalji ovog događaja nisu još uvek poznati, ali kako se navodi navijač je oboren na zemlju pre nego što je odveden.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Ništa bolje nisu prošli ni slovenački navijači, koje je nemačka policija bukvalno rasterala sa Marijenplaca, pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gijon

20.06.2024 15:55

Alo,menjajte tog neznalicu.Kao fudbaler je bio dobar ali kao trener katastrofa!